tavana film gibi bisey

Arkadaşlar bugün arabama cast folyo yaptırdım.
Çok memnun kaldım herkese öneriyorum.
Resimlerini de ekliyorum.

allah kaza bela ceza vermesın kardesım ellerınıze saglık cok guzel omus nerde ve nekadara mal oldu acaba ????

allah kaza bela ceza vermesın kardesım ellerınıze saglık cok guzel omus nerde ve nekadara mal oldu acaba ????

Sağolasın kardeşim cümlemize inşallah.
Alper ustada yaptırdık, yenibosnada.
Çok güzel oldu ve gerçekten içime sindi.
100 TL maliyeti. Yaptırmak isteyen olursa.
Alper'in telefonunu verebilirim...

bişey sormak isterim benim arabada yaklaşık 5 aydan beri duruyor folyo cıkartmak istiyorum yenisi yapıcamda cıkartırken neler yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim.

hıc bısey yapmana gerek yok 5-6 aylık ıse rahatlıkla cıkar ustune parca parca sıcak yenı kaynamıs su dok sakız gıbı uzar gıder rahatlıkla cıkartırsın altında az mıktarda yapıskan kalabılır onuda benzınle sılersen cıkar aynı zamanda soylenıldıgı gıbı 5-6 ayda bır degısıme gerek yok rahat rahat 1,5-2 sene gıder kaliteli malzemden yapıldıysa bız yaptıgımız tabelalara 3 yıl cıkmama 5 yıl solmama garantısı verıyorduk en kaliteli malzeme oracaldır işçilikte önemlidir yaptırdıgınız malzemenın uçlarına dıkkat edin ıcersınde küçük hava kabarcıklarının zararı olmaz uçları kalkmasın yeterkı uçlar kalkarsa zamanla yürür pis bi görüntü olur malzeme ısıtılarak yapıstırılıyosa bi nebze genleşeceği için çok fazla esnetılmesse daha guzel ve pürüssüz yapısır sormak istediğiniz başka bişey var sa pm atabılırsınız konu guncellıgını yıtırıyor goremeyebılırım elimden gelen hersekılde yardımcı olmak ısterım saygılar

bu arkadaslar cok temiz çalışmışlar fıyatta uygun yerınde fıyat cast folyo sağlam bi folyodur yaptıracak arkadaslar bu resımdekı vatandaştan yardım alabılırler gördüğüm kadarıyla

folyo

ben bu cast folyonun sıyahından ıstıyorum yaklaşık 4 metre acaba bana yardımcı olmanız mumkunmu. metresı ne kadar bunların ? tesekkurler

zannedersem bunların toptancısı bursada burda olsa herturlu yardımcı olayım ıstanbuldada reklam marketleri araştırman lazım bu folyolar metre usulü deil top halinde 50 metre alındığı için reklamcılara daha cuzi rakamlara gelio biz bi top alamıyacagımız ıcın bunların metre fıyatları normal reklamcılarda cast folyo için konuşuyorum 100 liradan aşşağıya olmaz ama toptan reklam malzemesi satan kişilerde rakam bıraz daha düşük olabilir belki tahmınım 40-50 lira cast folyo hıc kullanmadım dıyecek kadar az kullandım aynı iş için kullanıcaksanız normal folyoda işinizi görür ben adapazarında normal folyonun metresini 6 liradan alıyorum reklamcıdan top halınde oldugunda metresi 4 liraya gelior ama dediğim gibi cast folyo bambaşka bi dünya normal folyonun dönemeyeceği butun kıvrımları cast folyoyla donmek mumkun

bana ne için kullanacagını anlatırsan daha ıyı yardımcı olabılırım

Geri