tavana film gibi bisey

zannedersem bunların toptancısı bursada burda olsa herturlu yardımcı olayım ıstanbuldada reklam marketleri araştırman lazım bu folyolar metre usulü deil top halinde 50 metre alındığı için reklamcılara daha cuzi rakamlara gelio biz bi top alamıyacagımız ıcın bunların metre fıyatları normal reklamcılarda cast folyo için konuşuyorum 100 liradan aşşağıya olmaz ama toptan reklam malzemesi satan kişilerde rakam bıraz daha düşük olabilir belki tahmınım 40-50 lira cast folyo hıc kullanmadım dıyecek kadar az kullandım aynı iş için kullanıcaksanız normal folyoda işinizi görür ben adapazarında normal folyonun metresini 6 liradan alıyorum reklamcıdan top halınde oldugunda metresi 4 liraya gelior ama dediğim gibi cast folyo bambaşka bi dünya normal folyonun dönemeyeceği butun kıvrımları cast folyoyla donmek mumkun

bana ne için kullanacagını anlatırsan daha ıyı yardımcı olabılırım

arabanın her yerınde kullanıcam :)

komple renk degısmınemı gıdeceksın eger bu ısten anlamıyorsan yada daha once tecruben yoksa cok temız bıcımde yapabılmen cok zor profesyonel yardım almanı tavsıye ederım hangı folyo olursa olsun helekı cast folyoda dunyanın parasını vereceksın zıyan edersen cok yazık olur he eger ben malzemeyı alacam reklamcı arkadasım var ona kaplatacam dıosan :) o zaman reklamcılara deılde reklamcılara malzemelerı veren toptancıları bulsan daha ucuz rakamlara alabılırsın malzemeyı ıstanbulda cok oldu gıtmeyelı o toptancıların hep beraber bulundukları bı semt vardı ama hatırlamıyorum sımdı onu arastır

hayır heryerınde kullanıcam derken, ne bıleyım kapı açma kollarını yapıcam iç paneldeki, sonra ön gogus teybın oldugu yerı kaplıyacagım bırde tavan olabılır. yanı bu yuzden metreyle alsam kendım ugrasmak zevklı olur.

bahsettiğin kapı kolları vs yaparsın ama tavan için aynı şeyı söyyleyemem dediğim gibi toptan reklam malzemesi satan yerlerde bulabılırsın nette fiyatlarıyla birlikte yazan siteler var ben buraya atmak istemedim reklam felan olur dıye sana linki özel msj olarak atayım

Bende yaptırmayı düşünüyorum ama muaynede vs. sorun yaratırmı?? Birde normal reklamcıda yaptırsak nolurki ?

Geri