tavana film gibi bisey

Arkadaşlar merak ettim valla şunlardan birisi yaptırsada araçta görsek...beyaz arabalara yakışacağından eminim...

valla arkadaşım allah izin verirse
ben bu hafta sonu olmadı haftaya kesin yaptırıyorum. olunca resimleri paylaşırım sizlerle

benım bı arkadas maslak sanayıde bu ustaya gıtmıştık yaklaşık 2 sene once. adam arabanın tavanına nasıl fılm yapılır dıye soruyodu resmen. gecen gun gıttık adam bızı hatırlamadı. baktı arabanın tavanına. abı sız benım elımden nasıl kaçmışsınız benım tavanı fılmsız musterım kalmadı dıye hava atıyor. ulen ne oldugu hakkında fıkrı bıle yoktu o zamanlar. taksılerı kaplıyordu sadece sarıya... simdi bize hava atıyor... bıde ustune 100 lıra fıyat cekıyor.. :|

evet arkadaşlar fıyat 55 tl ıstenılen reng olur mazleme kas folyo mat siyah tercihiniz olsun bence :D reng solmaz atma yapmaz gelin cekelım folyalarınız bide arka cama opelim.net de bizden hediye :D

mat siyah bencede tercihimdir.bir sabah kalktıgımda aracımın üstünde çiğ wardı ve tavan mat duruyodu.sanki cabrio hawası wardı dedım kendı kendıme neden tawanı mat siyah folyoyla kaplamıyorum kı :D sonradan senın msj ını okudum :d yaptırmak ıstıyorum opelım.net stıcerıda istiyorum :)

kendimi feda ediyorum arkadaşlar ilk ben yaptırıyım bari herkes görsün.aslında boyatabılırımde zaten aracımı satmak gibi bi nıyetımde yok pıyaalar fena bozuk.::)

siyah aracın tawanına mat siyah folya hiç görmedım ama guzel durcagını tahmın edıyorum:)sizce?

ben bi golfun on kaputunu gordum avcılarda sıyah arabanın kaputunu mat yapmiş olmaz boyle bişey :D

tavana olabılır..

ya ben arabanin renkinden memun diilim. kople arabaya yapsak olmaz mi:D

arkadaşlar ben konuya biraz fransız kaldımda :D fiyat tam olarak nedir ve uygulama nerede yapılıyor acaba + tazyikli suyla yıkanırken kalkma yırtılma olurmu ve silerkende çizlirmi acaba

Geri