tavana film gibi bisey

emrah 50tl olsun düz olsun ben hafta sonu inş yaptırıyorum arkadaşlar
emrah bide arkadaşın dediği gibi sökmek istesek nasıl olucak
kardeş duz 60 olsun ıstersen :D zaten opelım netten gelenler ıcın bu fıyatı verdım 75 ıdı ben laf yaptım baya bu fıyata duşurdum.aytekın abınınde dedıgı gıbı fon makınesıyle veya ıspırtoyla yakıcaksınız folyoyu arabanın orjınal boyası ıse sorun yok ama boyanmış ıse sorun olur.araban bertten toplama degılse tavanda boya yoktur zaten :D

mat değilde parlak sıyah oluyorsa cok ıyı 50 tl fiyat. zaten bu folyo para etmıyor ama işçiliği ince

kardeş duz 60 olsun ıstersen :D zaten opelım netten gelenler ıcın bu fıyatı verdım 75 ıdı ben laf yaptım baya bu fıyata duşurdum.aytekın abınınde dedıgı gıbı fon makınesıyle veya ıspırtoyla yakıcaksınız folyoyu arabanın orjınal boyası ıse sorun yok ama boyanmış ıse sorun olur.araban bertten toplama degılse tavanda boya yoktur zaten :D

yok arabam allaha şükür pert değil :) en yakın zamanda tanışıcaz zaten
ama ben zaten parlak siyah istiyorum mat güzel durmaz

arkadaşlar boya falan kalkmaz sökerken emrahında üstte söyledği gibi durum...zemin sağlamsa bişey olmaz değilse zaten yıkamadada dökülür boya

bu resimdeki gibi oluyor dimi '' emrah '' içimde şüphe kalmasın :)

t9.webp

aynen abi..

yok problem olmaz hiç.. ucuza kaçmadıkça..

Geri