tavana film gibi bisey

yer neresi yenibosnamı? yoksa topkapı tim1 tim2 bölgesi mi??

aracım siyah olmasaydı 1 dk beklemezdim şu tavan kaplama olayında :D

Konu 24 gün önce açılmış.herkes yaptıracağım demiş ama birtane resim eklenmemiş.ben hiç bişey anlamadım.hani herkes yaptırmak için sıradaydı:confused:

yaptırmamanın bır kaç sebebı olabılır. bırıncısı ınsanlar folyonun parlak mı mat mı oldugu konusunda hemfıkır değil. erhanaydemır arkadaşımız telefon ve fıyat vermış ama folyonun kalıtesı garantısı veya rengı hakkında bıle bılgı vermemış. yanı bunlar etken olabılır. bıde fıyat ne kdr pıyasasına gore uygun gıbı gorulsede bence gene pahalı. cam fılmı gıbı goruşu ılgılendıren bısey olmadıgından hanı bu parayı vermeye 1 kere kıydım. kaputa yaptırdım. 2 ay sonra sokturdum. sımdı gene bu paralara yaptırmam.

yaptırmamanın bır kaç sebebı olabılır. bırıncısı ınsanlar folyonun parlak mı mat mı oldugu konusunda hemfıkır değil. erhanaydemır arkadaşımız telefon ve fıyat vermış ama folyonun kalıtesı garantısı veya rengı hakkında bıle bılgı vermemış. yanı bunlar etken olabılır. bıde fıyat ne kdr pıyasasına gore uygun gıbı gorulsede bence gene pahalı. cam fılmı gıbı goruşu ılgılendıren bısey olmadıgından hanı bu parayı vermeye 1 kere kıydım. kaputa yaptırdım. 2 ay sonra sokturdum. sımdı gene bu paralara yaptırmam.
ya kardeşim ben sızın sordugunuz butun sorulara cvp verdım.aklında bır soru kaldıysa verdıgım telden bı ara sor aklında bişey kalmasın;)

eskiden amerikan araçlarının tavanı deri kaplama olurdu.. bir keresinde doğan slx de de görmüşdüm adam arabanın tavanını deri kaplama yaptırmışdı amerikanlardaki gibi çok hoş olmuşdu zaten adamında amerikanıda varmış..

buda şimdi yeni moda oldu herhalde tavanı folyo kaplama :D

bu kaplama işlerinde riskli olan bir kaç şey var biri boyanın nefes alamaması boyada sonuçda organik bir madde nefes alır nefes almassa solar

arkadaşlar tavana parlak siyah folyo çekin.ve son olarak işin püf noktası 5 numara cam filmi çekin üstüne alev alev parlasınnn :)

veee bunun için paranızı ziyan etmeyin.boş bir gün + uygun ölçülerde siyah arac kaplama folyosu + ısı tabancası + 1 yardımcı + 5 numara cam filmi + düzleyici + toplu iğne + fotoğraf makinesi kendiniz çoook kolay yapabilirsiniz :)

Son düzenleme:
arkadaşlar tavana parlak siyah folyo çekin.ve son olarak işin püf noktası 5 numara cam filmi çekin üstüne alev alev parlasınnn :)

veee bunun için paranızı ziyan etmeyin.boş bir gün + uygun ölçülerde siyah arac kaplama folyosu + ısı tabancası + 1 yardımcı + 5 numara cam filmi + düzleyici + toplu iğne + fotoğraf makinesi kendiniz çoook kolay yapabilirsiniz :)
+1 mt2 1.5 dolar sok sok yap malzeme kas folyo arkadaşlar arac kaplamada kas folyo kullanılır.

muayne işini halledeyim her türlü riski aldım kaplatıyorum. muaynede sorun olmayacağını bilsem hemen gidip yaptıracam

Geri