LPG ustamı sorarsan başlı başına bir facia idi adam. İki kere gittim makine mühendislerine sızdırmazlık için geçemedim. Adam tankı koymuş ama sıkmamış adam tanka bir asıldı elinde kaldı. Baca koymamış en sonunda cinnet geçirdim ustanın yanında elemanı götürdüm o şekilde geçirdim aracı. Hakkımı zaten o adama helal etmiyorum aldı kuruş zehir zıkkım olsun.
Ama lpg den çekmediğim kalmadı iki kere hava filitresi patladı, iki kere bobin yaktı, 3 kere buji kablosunu değiştirdim ama bu değişimler sanırım 10-15 bin km aralığında oldu. bir türlü düzen tutmadı. tasarruf edeyim derken canıma okudu resmen.
Ankarada kalitesiyle isim yapmış servisler olduğunu okudum forumlarda.Burada da ankarada lpg servisi derseniz buradaki arkadaşlar mutlaka sizi düzgün sizin sorunlarınızı düzeltip aracınızı rahat rahat kullanmanızı sağlayacak bir servise yönlendireceklerdir.Bence sizin lpg bağlantınızda sorun var.İsterseniz bir çok forumda lpg konuları ar oralarda araştırma yapabilirsiniz ankarada yaşayanların memnun olduğu ustaları.