- Konuyu Başlatan
Benimde anlamadığım Tek başına 9 sene iktidar olmuş bir parti neden bitiremez bunu anlamadım.Sen paşa olmuş adamı içeri atabilecek güce sahipsin.Ver emri yaksınlar yıksınlar ortalığı.Banka boşaltılmış ve yapılan büyük bir günahtır.Ama Başbakan Hiç bir parası yokken Turkuvaz Medya grubunu bankadan kredi çekerek satın alıyor.Banka nasıl kredi verir anlamış değilim.Bunu da size sormak gerekir.Bu hak mıdır?Bende alayım o zaman bir tane medya grubu..Öyle veriliyorsa.Cami yaptırmaya takmamın sebebi bu kadar fazla olması....Dahası insanlar hastalıktan ölürken sağlık kurumlarının az olması.Rahatsız eden olaysa AHLAKSIZLIĞIN bu kadar artmış olması....Lisans eğitimine gelince geç onu.Bunu okuyan okumayan sadece araştıran herkes bilir...Ben terör örgütünün başı olsam iktidarında dostlarımın olduğu bir ülkeye neden düşmanlık besleyip, günde onlarca şehit verdirip dostumun itibarını zedelemek isteyeyim?
Ekonomi okumuşsunuz 2001 ekonomik krizi ve 21 bankanın içinin boşaltılmasından bahsetmem size hakaret olur. Tahsilinize saygım var. Gerekli bilgiler zaten size verilmiştir lisans eğitiminizde.
Ben merhum Alparslan Türkeş'in ülkülerinin din ile barışık insanlar olduğunu sanıyordum. Yanılıyormuşum, cami yapımına bu kadar takıldığınıza göre. Cami yapılmasının nesi rahatsız etti bilmiyorum ama yapılan camilerin zaten büyük kısmı hayırdır. Devletin cebinden pek para çıkmaz. Sadece imam atar.