- Konuyu Başlatan
Ağabey oraya kadar neler var....Ben şehitlere ''kelle'' Pkk itine de ''Sayın'' diyen birini açıklasınlar...Sadece bunu açıklamak bile büyük bir adım....Yani konuşulacak başka bir şey yok...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey oraya kadar neler var....Ben şehitlere ''kelle'' Pkk itine de ''Sayın'' diyen birini açıklasınlar...Sadece bunu açıklamak bile büyük bir adım....Yani konuşulacak başka bir şey yok...
Chp millet vekili kactı mi kacirildimi ))
Yaptığı açıklamalardan sonra kaçtı veya kaçırıldı ne farkeder ki? O açıklamaları yapan bir kişi ne yazıkki halen korunuyor, ben o vekili de yolda PKK'lıların boynuna sarılan vekilleri de aynı kefede değerlendiririm.Chp millet vekili kactı mi kacirildimi ))
"Ayrıca hangi partiye oy verdiğini yazmayanlara cevap yok, kusura bakmayın!"
Mustafa bana laf vurmuş olmalı . Hangi partiye oy verdiğim bana ait olan bir şeydir, yani bana özeldir, oy vermek kişiye özel olmasa o zaman seçimlerdeki onca gizlilik niye? Siyasi görüşümü merak edenler için kısaca belirteyim; milliyetçi, cumhuriyetci, laik, kişilerin haklarına saygı duyan, kul hakkından korkan, Atatürk devrimlerinin izinde yaşamaya çalışan biriyim. Parti tutmayı sevmiyorum, çünkü bizim ülkemizde futbol takımı gibi parti tutma adeti var. Herkes alnını gere gere gönül verdiği parti de dahil hatalı olduğuna inandığı şeyleri eleştirmelidir.