Toyota Yaris Kafa Tutucakmış Koptum.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Streo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizel getz ikinizide harcar:D

arkadaslariminda dedigi gibi kalkista alir gibime geliryor sen en iyisi video cek yensende yenilsende vidoyu bi koyda gorelim hee tabi gonul senden yana ama onun araci senden hafif v turbolu sanirsam uzun yolda degil ama kalkista alabilir :)

O değil de kalkacaksanız, 2. viteste 100-150 yapması avantaj değildir ki, vites değiştirirken zaman kaybederim diyorsanız yanlış düşünce. Fdr hesaplamak gerek aktarımda. Ona bile gerek yok zaten, Dsg den hızlı vites geçebilirsiniz, amaç arkadaşı 1 kez olsun çıldırtmak ise.

1.4 D4D 90 HP

0-100 : 10.8 SANİYE

Tokadı yersin boşuna uğraşma . 150den sonra bile geçemezsin.

Ben bi ara büyük konuştum bende 1.6 peugeot 307 vardı arkadaş doğan slx le 307 yi alırım dedi bende dalga geçerim sanıyodum ama arkadaş delik deşik etti vallahi beni direksiyona kafa atıyodum en son :D yola çıkmadan belli olmaz hiçbişey ama gönül senin astradan yana tabi :D

opel astra h mı yoksa j kasamı .h kasa ise 115 hp ile çekik gözlülerin yaptığı arabalara bulaşmamak lazım

Arkadaşın Toyota Yaris Kafa Tutucakmış.
Opel Astra-Toyota Yaris Güleceğim Yoktu.
Kalkış Ta Harcarım Diyor Bana Sizin Yorumlarınız Ben Sadace Güldüm.:D:D:rakir::rakir:

markaları savunmak takım tutmak gibi değil toprakçılık yapmak gibi bir hal olmuş sanki. astra'nın değişik motorları var. diğer yarisin de ne durumda olduğundan hiç bilgimiz chip takılmıştır belki , neden astra ile yarışamasın .

Geri