peki arkadaşlar kaç 1000'de 1 değiştirmek gerekiyor ben arabayı aldıgımda 88.000 deydi o zaman değiştirmiştim şimdi 131.000 'de tekrar değiştirmem gerekirmi ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gayet iyi fiyat benim araba aldığımda 6 yaşında ve 45 000 km deydi her ihtimale karşı değiştirdim zaten senesi dolmuştu km dolmasa bile triger şakaya gelmezarkadaşlar benim araba yüzbinde ve 99 model. arabanın benden önceki sahibi bütün bakımlarını opal de yaptırmış.. opal den aracın geçmiş yıllarda yapılan bakımlarına baktım triger değişmemiş. aracın dokuz yaşına ve 100 bin km de olduğuna bakılırsa şimdiye kadar ya değişmesi ya da kayışın kopması gerekirdi.
arabaya bir haftadır korkumdan binemiyorum. hafta sonu opal de 150 triger seti + 120 işçilik ile toplam 270 ytl ye değiştirmeyi düşünüyorum. nasıl fiyat iyi değil mi
abi doğru söylüyorsun ya biraz önce baktım araba.com'a böyle özellikte başka markalar 20000 ytl den aşağı pek yok bakalım 3. kez yolda bırakırsa ertesi gün 3-4 sitede satılık ilanı olacak. ama anladım araba kesinlikle şans işi ilk arabamda böyle şeyler yaşamak kötü oldu