tuning türkiye aralık sayısında

madem foto koydun yoruma açık galiba...zevk meselesi ama çok kötü duruyor ön tanpon arka tanpon-panjur.harbiden kötü olmuş.sanki hacı murat toplamışsın...kusura bakma yazık etmişsin astrama...
Kusura bakmayın ama Gökay abiye sonuna kadar katılıyorum böyle kupon araçlara inanın yazık ediyosunuz :(

madem foto koydun yoruma açık galiba...zevk meselesi ama çok kötü duruyor ön tanpon arka tanpon-panjur.harbiden kötü olmuş.sanki hacı murat toplamışsın...kusura bakma yazık etmişsin astrama...

maalesef bu yoruma ben de katılıyorum
emek harcamışsınız tamam ama biraz abartıya kaçmış bence

topragım su panjuru cıkart yakışmamiş irmsher al ;)
maşallah kazasız belasız kullan

aracın ılk bakıldıgında guzel ama detaylarda goze çarpan bazı parcalar hıc olmamıs.....

İlk başta panjur kesinlikle değişmeli, arkada da o ufak logoları söküp far karartmasını da çok daha açık hale getirirseniz daha güzel görünür bence.

has a astra beyaz astrası oaln arkadas su iğrenc araba bi bakta ondan sonra salla arabaya memur arabası gibi araban var katılıyorum panjurum cok kötü olmus değişcem valla arabaya sallayan arkadsları anlamyorum ben abartı modifiye ettirmedim öndeki tampon orjinal opel tamponu ve irsher ek sadce arka tampon yapıldı bilende konsuyo bilmeyende

Ön taraf panjur hariç çok güzel ama arka taraf olmamış.Arka tarafın revize edilmesi gerek gibi.

Ayrıca herkes yorum yapıyor burda."Sallamak" gibi bir tabir doğru değil.Hiç kimsenin sana kindar davrandığını sanmıyorum, herkes objektif görüşünü söylemiş.Aracının resimlerini bilerek eklediysen yorumlarada saygı duymalısın.

Memur arabası kavramı nedir?

Son düzenleme:
ön taraf panjur hariç çok güzel ama arka taraf olmamış.arka tarafın revize edilmesi gerek gibi.

Ayrıca herkes yorum yapıyor burda."sallamak" gibi bir tabir doğru değil.hiç kimsenin sana kindar davrandığını sanmıyorum, herkes objektif görüşünü söylemiş.aracının resimlerini bilerek eklediysen yorumlarada saygı duymalısın.

Memur arabası kavramı nedir?
+4444

Geri