tuning türkiye aralık sayısında

m3 ayna, herkesin dediği gibi panjur, arka tamponun ortasına difüzör, ön ve arka tamponun içine steinmetz desenli yada golf gti'ın panjurundaki kaliteli plastik malzemeden kullanırsan çok hoş bi görüntü yakalarsın haa bide angel eye şarttt!! arka stoplarada bi el at. eğer o panjurla dergiye cıkarsan yazık olur. hiç çıkma.

has a astra beyaz astrası oaln arkadas su iğrenc araba bi bakta ondan sonra salla arabaya memur arabası gibi araban var katılıyorum panjurum cok kötü olmus değişcem valla arabaya sallayan arkadsları anlamyorum ben abartı modifiye ettirmedim öndeki tampon orjinal opel tamponu ve irsher ek sadce arka tampon yapıldı bilende konsuyo bilmeyende

burası modifiye sitesi değil herkesin arabası yapılı olacak diye birşey yok eğer memur arabasından kastınız orjinallikse, ama burda konu açtıysanız eleştirilere de açık olmalısınız insanların çoğu aynı fikirdeyse bir eksik var demektir siz de aşırı tepki göstermeden gelen eleştiriler doğrultusunda eksikleri gidermeye çalışmalısınız en göze batan nokta panjur onu da değiştireceğim demişsiniz yeni halini bekliyoruz o zaman :good:

kusura bakma ama olmamış kazasız belasız...

Ön taraf panjur hariç çok güzel ama arka taraf olmamış.Arka tarafın revize edilmesi gerek gibi.

Ayrıca herkes yorum yapıyor burda."Sallamak" gibi bir tabir doğru değil.Hiç kimsenin sana kindar davrandığını sanmıyorum, herkes objektif görüşünü söylemiş.Aracının resimlerini bilerek eklediysen yorumlarada saygı duymalısın.

Memur arabası kavramı nedir?

+1905 :good:kazasız belasız

Ön taraf panjur hariç çok güzel ama arka taraf olmamış.Arka tarafın revize edilmesi gerek gibi.

Ayrıca herkes yorum yapıyor burda."Sallamak" gibi bir tabir doğru değil.Hiç kimsenin sana kindar davrandığını sanmıyorum, herkes objektif görüşünü söylemiş.Aracının resimlerini bilerek eklediysen yorumlarada saygı duymalısın.

Memur arabası kavramı nedir?

+1 ve bence memur aracı dediğiniz araç sizinkinden daha ağırbaşlı daha hoş duruyor.

Panjuru ve farları değiştirirseniz daha güzel olur.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

ön tampon ve jant dışında araca eklenen parçalar hoşuma gitmedi açıkcası kazasız belasız günlere

Kusura bakmayın ama Araba emanet gibi duruyor.

kazasız belasız sürüşler.

arkadaslar ben diğer 2 aracımın resminide koyucam bu siteye ilk arabam opel astra g opelin resim sponsoru bi aractı 2. hyundai cupe hyundainin sponsor aracı ben resimleri ekliyim inanınki herkes o arabalara bile olamıs dedi özellikle hyundai cupeye bile olmadı diyenlere sadece kıskanclıkla dedim cvp verdim

Geri