tuning türkiye aralık sayısında

arkadaslar ben diğer 2 aracımın resminide koyucam bu siteye ilk arabam opel astra g opelin resim sponsoru bi aractı 2. hyundai cupe hyundainin sponsor aracı ben resimleri ekliyim inanınki herkes o arabalara bile olamıs dedi özellikle hyundai cupeye bile olmadı diyenlere sadece kıskanclıkla dedim cvp verdim

Onlarıda görelim abi eklersen iyi olur :)

bukadar abartı modifiyelere hevesiniz varsa Japon araçlarını tercih edin,
en azından arabaya yakışır.
böylece olumlu yorumlarda alırsınız ;)

beğenmeyenleri kıskançlıkla suçlayarak sadece kendi egonuzu tatmin edersiniz.

ayrıca bende beğenmedim. üzerindeki parçalar istediği kadar orjinal olsun, yakışmıyorsa yakışmıyor demektir.

neyse diğer araçlarınızın fotolarını ekleyin onlarıda görelim, merak ettim :)

Ben kıskandım ama sade memur aracını kıskandım :) zevkler ve renkler tartışılmaz ama madem buraya koyduysan eleştirilere biraz acık olmanı beklerdim. Acıkcası arkadaş çok kibar davranmışlar, Bana göre yamalı eşeğe benzemiş. tek beyendiğim Ön farlardan arkaya doğru şerit cekmen simetrik olmuş hoş olmuş. Ekzorların üstündeki Logolar tam javo işi, Arka logo iptali edipte eksozun üzerindeki ızgaralara opel logosu :)
Esas benim araba memur işi sadece Xeon var :) jant bile yok

Son düzenleme:
buaracada sallayın ben bugüne kadar hiç kimsdenin yaptığı emek verdiği bişeye kötü olmus demedim ama biri muarata benzetyo biri rezil olmsu diyo bukadarda olmaz ama ortada bi emek var ben asla rastgele modifye etmem adam arasının panjurunu beyaza boyamıs doğan modifiycesi biride bu arabaya sallamalrı zoruma gitti şimdi bu hyundai cupe nin neresi olamamıs hhakaretlerinizi bekliyorum arac hakkında

Hyundai güzel. Kimsenin hakkını yemeyiz güzelse güzel deriz yani kıskançlık falanda yok :)

coupe'nin kaşları olmamış :D

harbi diyorum, kaşlar olmamış, ama gerisi güzel.

ama sonuçta Coupe Alman arabası değil.
buna yaptıklarınızın aynısını Astra'ya yapın, Astra'ya yine yakışmaz.
otomobillerin karakterlerine de dikkat etmek lazım...

ha birde eklemek lazım,
arabanın sağına soluna birşeyler ekleyim, şuraya sticker yapıştırıyım, spoylerdan 5 hp alırım vsvs. dönemleri eskide kaldı :)

Son düzenleme:
Ya zaten harcadığınız paraya,emeğe kimse birşey demez ayırca herkeste emek gösterdğiniz için emeğine sağlık der. Ama bana mesela sizin yaptırdığınız abartı uzun underground oyunundan çıkmış tarzda tamponlar güzel gelmiyor. Onun aksine orjinal modifiye parçalarından yapılmış ekler jantlar falan daha hoş duruyor Bence!

ben bu sitenin adını ön plana cıkarmak için konuyu acmıstım dikkat edin demiştimde arac dergiye cıkıcak üzerine opelim.net ambleri ile cekilecek ama siz konuyu araabayı murat sahinden serceden beter ettiniz eleştirilerinizi anlıyorum panjur rezil ötesi kabul ediyorum ama aracı bukadar aşağlanmaz ya hele encok zoruma giden o beyaz astra valla rizetuninge araba diye almazlar onu cünkü normal fabrika cıkıslı bi araba panjuru boyamıs okadar herkese iyi akşamlar arkadaslar diğer yaptığım aracların resmini koymaya devam edicem

Geri