Turuncu T20 için tavsiye...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Turuncu T20 için tavsiye...

YSF link' Alıntı:
Aslında xenon düşünüyorum ama mercekli yapılabiliyormu, merceksiz taktirmam. Beyaz halojen takacağım olmazsa. Peki osrammı, philips mi hangisi ?
merceksiz sakın taktırmayın istemeden bir hayatın sönmesine neden olabilirsiniz.geçici körlük bile yapıyor.beyaz halojen philips düşünüyorum ben de taktırırsam.

YSF link' Alıntı:
Aslında xenon düşünüyorum ama mercekli yapılabiliyormu, merceksiz taktirmam. Beyaz halojen takacağım olmazsa. Peki osrammı, philips mi hangisi ?

böyle bir düşüncen varsa xenon olmadığı için merçek çokta gerek değil

sallierim link' Alıntı:
sadece turuncu gündüz farı bence güzel olmuyor.beyaz halojen far da olmalı bence.2si hoş duruyor.

Ben de o kombinasyonla kullanıyorum ve oldukça güzel. Philips Diamond Vision + Turuncu T20...

Beyaz halojen şuan xenondan daha fazla hoşuma gidiyor. Işığı dağıtmadığı için dışarıdan bakıldığında, hemen hemen her açıdan farlar ve far camı berrak görünüyor...

REC link' Alıntı:
Ben de o kombinasyonla kullanıyorum ve oldukça güzel. Philips Diamond Vision + Turuncu T20...

Beyaz halojen şuan xenondan daha fazla hoşuma gidiyor. Işığı dağıtmadığı için dışarıdan bakıldığında, hemen hemen her açıdan farlar ve far camı berrak görünüyor...
kesinlikle katılıyorum

Arkadaşlar eski bir konu ama sorumla alakalı olduğu için yeni konu açmak istemedim, hata ettiysem kusura bakmayın. Bugün internetten sipariş ettiğim carub turuncu t20 ampullerim geldi gündüz farları için. Babam takacaktı ama yapamadık, el girmiyo resmen. Kapağı açtık ama ampule ulaşamadık birtürlü. Hava filtresinin kapağını çıkardık, yine el girmiyo. Forumdaki arkadaşlar montajı kolay diyordu, nedir bunun yöntemi? En sondaki küçük kapak değil mi?

Kardeş forumda detaylı olarak bunun nasıl olacağı ile ilgilî resimli anlatım var aydınlatma kısmına bak

faruk4143 link' Alıntı:
Arkadaşlar eski bir konu ama sorumla alakalı olduğu için yeni konu açmak istemedim, hata ettiysem kusura bakmayın. Bugün internetten sipariş ettiğim carub turuncu t20 ampullerim geldi gündüz farları için. Babam takacaktı ama yapamadık, el girmiyo resmen. Kapağı açtık ama ampule ulaşamadık birtürlü. Hava filtresinin kapağını çıkardık, yine el girmiyo. Forumdaki arkadaşlar montajı kolay diyordu, nedir bunun yöntemi? En sondaki küçük kapak değil mi?

Doğru söylüyorsun biraz dar bir yer ama ben tamamen el ile yaptım o işi, ampulun arkasındaki tırnakları içe doğru kasıp ampulu geriye çekeceksin aslında kolay ama alan dar

aklıma takıldı.yarın aracı muayneye götüreceğiz.turuncu gündüz farım var.bir problem olur mu acaba ?

Djfree link' Alıntı:
aklıma takıldı.yarın aracı muayneye götüreceğiz.turuncu gündüz farım var.bir problem olur mu acaba ?
sorun olacagını sanmıyorum kardeşim senin gündüz farın turuncu gecmez bu vizeden mi diyecekler zenon sislere birsey demiyorlarsa turuncu gündüz farına birsey demezler sonucta seyir halinde rahatsızlık verici bir durumu yok

Geri