astigmatı olup kendiliğinden kararan dikiz aynaları olmayanlar için güzel bir uygulama..
umarım daha sert önlemler alırlar..
umarım daha sert önlemler alırlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel bir mantık. Pardon mantık dedim, anlayış
Ben zenon seviiiim herkes taksın,hemde sislere.10.000 kelvin'den aşağısı sislerde güzel olmuyor.Herkes park+sis gezsin güzel güzel şöyle
Şaka değil bu arada gerçekten içimden geçenleri söyledimBencede
Şaka değil bu arada gerçekten içimden geçenleri söyledim
Sislerde 30.000 k cok iyi oluyor
Evet 2sinde de geçemiyor xenonlu araçta yükseklik ayarı otomatik olmak zorunda ki tümsekte karşıdan gelenin gözünü almasın diye ani tepki veriyor bunu manuel yapmak imkansız olduğu için geçemiyor.
Yıkama sadece xenona zorunlu çünkü ışık mercekten çıktığı ve merceğin çıkışıda küçük olduğu için kirlenince önünü göremessin diye
sonuçta ortalama ... ortalama olmasada ortalamaya yakın bir yurdum insanı olduğum için anlayış olarak benden daha fazlasını beklemeniz de pek mantıklı değil.
ne yapalım zamanla eğitildikçe örnek insanlarla daha çok karşılaştıkça ve tüv'ün de katkısıyla adam olacağız inşallah .şimdilik henüz apaçi safhasındayız .maalesef
ve sizde ( içinizden küfür etsenizde) benim gibi insanlarla bu toplumda yaşamak aynı trafiği paylaşmak zorundasınız işte bu da işin başka bi maalesef boyutu...
keşke bi filtre olsada beni ve benim gibi insanları o filtreden geçip ülke dışına gönderebilseniz daha güzel olurdu. zamanla o da olur.