TÜV Xenona Gecıt Vermedi...

Kimseye yorumlarından veya yaptıklarından dolayı küfretmiyorum, kendimi de ortalama yurdum insanı olarak görüyorum. Kimse farklı değil. Aynı yerde yaşamak zorunda olduğumdan tepkim var. Ben xenonlarla gözümü kör edercesine dolaşanlardan bıktığım için bu uygulamanın MÜKEMMEL bir uygulama olduğu kanaatindeyim. Ama büyük ihtimal uygulama aşamasında kalacak orası ayrı. Bu ülke benim değil öyle bir filtre de ne yazık ki yok. Sadece biraz anlayış istiyorum, karşımdakinin kendini benim yerime koymasını istiyorum. Xenona hayır, patlar ampülleriniz inşallah:D

İçindeki nefreti kusmuş :D

Birinin keyfi başka birisinin eziyeti oluyorsa birileri de "HOP" demelidir. Yeni uygulama iyi olmuş. TUV eleştirilebilir ama bu konuda değil.

Ben öle düşünmüyorum hala bilinçli bir şekilde kullanılması gerektiğini savunuyorum ben aracıma xenonları yaptırdıktan sonra bir çok arkasıma sordum rahatsız ediyormu göz alıyormu diye hiç birinden olumsuz yanıt almadım dediğim gibi önemli olan mercek ve k ı düşük tutmak tabiki bu benim düşüncem sizinkinede saygı duyuyorum.Birde şöle bir şey var benim aracımda sislerdede xenon var mesela ben asla normal farlardaki xenonla sislerdekini bir açmam ikisi birden gercekten cok göz alıyor bu insanlara saygısızlık olur yine aynı yere gelicem önemli olan gercekten Xenon u adabında kullanmaktır.
yanlış anlamayın da merceksiz bi xenonu bilinçli kullansanız nolur bilinçsiz kullansanız nolur? karşıdan araç gelirken farları mı kapatıyosunuz? k değeri düşük olunca lümen değerinin daha yüksek olduğunu ve daha çok ışık verdiğinden haberiniz var mı? xenonu adabında kullanmak için mercek gereklidir;)

Corsa da 2 sene merceksiz farda xenon kullandım yalan değil özellikle astrada orjinal mercekli far var diye tercih ettim :o Peki Bende herşey tamam kalkıp 8bin K Xenon taksam ne olur :)

Corsa da 2 sene merceksiz farda xenon kullandım yalan değil özellikle astrada orjinal mercekli far var diye tercih ettim :o Peki Bende herşey tamam kalkıp 8bin K Xenon taksam ne olur :)
otomatik far ayarınız varsa geçebilirsiniz muayeneden...

kesinlikle bende onu savunuyorum zaten mercek ,düşük k ve bilinçli kullanım diyorum bunlar olduğunda xenon okadar sıkıntı olmuyor:cool:

yanlış anlaşılmasın amacım tartısma değil ama bilinçli kullanımdan bahsederken nasıl oluyorda sisli havalarda önünüzü görmeniz için koyulmuş bir ışık saglayıcıya sisi daha az yarabilen beyaz renkte bir tesisat takıp bilinçli kullanılanilabiliyor? :) bilindiği gibi sisli yagmurlu havalarda ışık sağlayıcının rengi sarıya ne kadar yakınsa o kadar iyi bi görüş sağlar en basıt örneğide sisden geçilemeyen bolu dagın tünel giriş ve çıkışlarına konulan sıs ışıkları sarı ranklidir :)

3000K sarı renk verir.. ;) fabrika çıkışı xenon sis far ampulu olarak kullanılır.

3000K sarı renk verir.. ;) fabrika çıkışı xenon sis far ampulu olarak kullanılır.

sizce demn mesajıyazdıgım beyfendinin avatarından kı xenonlar 3000 k gibi duruyor mu :D

benim aracm astra h xenon paket yanı orjınal xenonlu ve 4300k bu şiddet bile yagmurlu havalrda çok ıyı performas vermıo :)

sizce demn mesajıyazdıgım beyfendinin avatarından kı xenonlar 3000 k gibi duruyor mu :D

benim aracm astra h xenon paket yanı orjınal xenonlu ve 4300k bu şiddet bile yagmurlu havalrda çok ıyı performas vermıo :)

ben sadece bilgilendirme amaçlı yazdım. bende 4300K'den memnun değilim ama benim sorunum mercek boyutlarıyla ilgili ;)

Geri