Arkadaslar direksiyon pompas1ndan gelen meshur vizzzz sesi araç muayenesinde sorun çikartir mi? 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakınmalarınızda haklı olabilirsiniz ama Ankara'daki opel servislerinde adam gibi far ayarı yapmasını bilen usta maalesef yok. Aynı sorunları bende yaşadım. Hepsinin faturası mevcut. Servisler farları tam ayarlayamıyor. Farlar ya yukarı, ya aşağı bakıyor. Eşimin kullandığı aracın farları aşağıda çıktı, başka bir markanın servisinde ayarlattım. Kendi kullandığım aracın ki de yukarı bakıyor. Bu kullanırken bile belli. İskitler'deki servisi uyardım normal dediler, şu an far yükseklik ayarını ortaya getirdim öyle geziyorum. Şubat ayında Ankara'ya gittiğimde aynı yerde tekrar ayarlatacağım (mutlaka bozuk diyecekler) bakalım ne bahane bulacaklar ama benimde bir çift sözüm olacak. (Elimde fatura edilipte yapılmayan işlerin ispatı da var.)Aracım 2006 model ilk sahibiyim 45.000 bakımını yeni yaptırdım ve ertesi günü muayeneye gittim. Özellikle bakımını yaptırdım ki bir sorunla karşılaşmayayım diye sabahtan akşam 16:00'a kadar beklediğim yetmiyormuş gibi soğukta birde muayene raporunda hafif kusurlu kısa farlar ayarsız yazısını görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Oysa aracımın bakımını yetkili serviste yaptırmıştım ki son derece titiz ve düzenli bir şekilde eksiksiz her şey yapılmıştı. Ama gelin görün ki bizim işgüzar TÜVTÜRK teknik elemanları yetkili servisten çok daha iyi biliyorlar ya başka bir şey bulamamışlar iki yıllık araçta kısa farlar ayarsız diye hafif kusurlu raporu yazmışlar. Raporu aldım ve yetkili servise tekrar geldim görevli arkadaş tekrar kontrol etti ve farların ayarında bir sorun olmadığını ayarların gayet iyi olduğunu söyledi. Buda şunu gösteriyor ki TÜVTÜRK çalışan elemanlarını ya iyi seçemiyor yada ukelalık yapmalarına göz yumuyor. Bence bu muayene işinin yetkili servislere verilmesi gerekirdi herkes aracının bakımını yaptırmaya gittiğin de aynı zamanda muayenesi vs. herşeyi aynı anda yapılmış olur. Hem zamandan, hem bürokrasiden ve kilometrelerce uzayan araç kuyruklarına gerek kalmazdı. Sırf kıllık olsun diye aracında hiç bir şey olmayan birisi hafif kusurlu diye bir rapor alırsa şaşırmasın, hani askerde terhis olmadan sorarlar ya buraya gelip de dayak yemeden giden var mı diye. Bizim araç muayene işi de işte öyle merak etmeyin illa ki bir kusur bulurlar çok biliyorlarya lavuklar...!
Hiç bir şey olmaz, ses yapmadığı ve abartılı olmadığı sürece sökmene gerek yok. Benim aracımda da vardı, sorun olmadı.arkadaşlar sadece eksoz kafası var arkada aksesuar olarak acaba buna sorun çıkartırlar mı acaba sökmeye niyetlendim ama kaynaklı