ayrıca aracı lifte kaldırıp altına üstüne çürüğüne şanzuman yağına motordaki yağlanmalara aracın kaprtasındaki macunlara jant ölçülerine kadar herşeye detaylı bişekilde bakıyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 sene evveline kadar Ankara'da sahte iş takipcileri vardı. Aynı piyango arkadaşıma da vurmuştu.ben aracılara yaptırmanızı tavsiye etmem önceki aracımın muayenesini aracı ya yaptırdım. ama sahte çıktı ve dolandırıcı zanlısı olarak emniyete alındım akşama kadar bekledim sonra ifade verip çıktım
Şaka yapıyorsun herhalde. Bunun nesi kötü. Ön takımı iyi olmayan bir arabanın nelere yol açacağını bilmiyorsun galiba. Serseri mayın gibidir, nerede rot çıkaracağı, nerede freninin patlayacağı hiç belli olmaz. Uzun yolda günahsız bir şekilde kendi yolunda adam gibi giderken, karşı şeritten gelen, yürüyeni bozuk bir aracın rotu çıkıpta kafadan sana çakarsa hangisi daha kötü haber olur. Ön düzen, far ayar ve cinsleri, araca sonradan ilave edilen ekipmanlar sıkı sıkı kontrol edilmelidir. Günahsız kişilerin canlarının yanmaması için bu gibi kontroller layikıyla yapılmalı.arkadaşlar kötü bi haber daha vereyim. aracın yürüyenine de bakıyolar. hemde detaylı bi şekilde
Savaş Ağabey haklısın da bayramda görüntülere dikkat ettiniz mi kaza yapan araçların geneli yeni model ve lüks araçlardı kazaların önüne geçmek için önce yollara ve trafik denetlemelerine çeki düzen vermek gerekir kanısındayım tamam bu yapılan muayene uygulamaları iyi fakat Türkiye için henüz erken önce adam gibi yolları yapsalardı daha iyi olurdu ama ülkemizde insana verilen değer herkesin malumu ! TÜVTÜRK de adamlar 1 yaşında araçları muayene etmeden yolluyorlar ALLAH aşkına hangi gelişmiş ülkede 1 yaşında araç böylesine yıpranır biz şirketimize citroen c4 almıştık bir türlü yürüründen gelen sesleri kesemediler yaptığımız tüm girişimler sonuçsuz kalınca fransızlara mail attık gelen cevap neydi sizce araç standardında sorun yok tüm avrupa ülkelerine bu normlarda gidiyor Türkiyeden distribitör firmamız ve bazen kullanıcı mailleri yoluyla aldığımız şikayetler doğrultusunda yaptığımız incelemede hatanın tamamı ile yollarınızdan kaynaklı olduğunu bildiririz ...... bu cevap yeterince açık sanırım benim aracımın 1 hafta sürmeden balansı bozuluyor el insaf.......Şaka yapıyorsun herhalde. Bunun nesi kötü. Ön takımı iyi olmayan bir arabanın nelere yol açacağını bilmiyorsun galiba. Serseri mayın gibidir, nerede rot çıkaracağı, nerede freninin patlayacağı hiç belli olmaz. Uzun yolda günahsız bir şekilde kendi yolunda adam gibi giderken, karşı şeritten gelen, yürüyeni bozuk bir aracın rotu çıkıpta kafadan sana çakarsa hangisi daha kötü haber olur. Ön düzen, far ayar ve cinsleri, araca sonradan ilave edilen ekipmanlar sıkı sıkı kontrol edilmelidir. Günahsız kişilerin canlarının yanmaması için bu gibi kontroller layikıyla yapılmalı.