TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

savaş abi elbet onemlidir. sonuçta belli standartlar bunlar. ama bari yalandan yapmasinlar. dedigim gibi kusur var dedikleri zaman. gittim kendim baktim hiçte sorun yoktu. gayette okunuyordu..
stepne bagada duruyo diye kusur yazdi. ertesi hafta gittigimde ayni yerde durdugu halde ona kusur yazmadi.. yani benim sitemim bu sisteme degil. boyle olmasi çok güzel. sıkı kontrol olmasi.. ama işte bunu keyfi yapan çalisanlara kızıyorum. neyse oyle böyle atlattik muayene işini..

Ne yapsın garipler :D. Adamlarda bir üfürmelik bile nefes kalmamış :D. Bazen gerçekten suyunu çıkarıyorlar ama bizlerin basit gibi gördüğümüz konularda sonuna kadar haklılar. Mesela stepne olayı. Dünyadaki hiç bir arabada stepne boşta durmaz. Güvenlik açısından bagajda bir yere mutlaka sabitlenir. Diğer çok eleştirilen bir konu arka emniyet kemerlerinin koltuk altlarına gizlenmesi durumu. Neden gizlenir anlamam. Gizlemek, arka emniyet kemerlerinin seyahat anında kullanılmadığı anlamına gelmez mi? Maden kullanılmıyor bence ha sökülüp kaldırılmış, ha koltuk altına gizlenmiş ikiside aynı şey. O nedenle kusur olarak değerlendiriyorlar.

muayene yapılırken aracın başında bekleyebiliyomuyuz?

Son düzenleme:
muayene yapılırken aracın başında bekleyebiliyomuyuz?

yanlarına yaklastirmiyorlar ki. aracı onden veriyoruz tamam sen git arkadan dolaş. diger kapidan alirsin diyorlar..
ki hakliliar ama yoksa ne kavgalar çikar.. o yüzden sadece izleyebiiyoruz. elindeki dosyaya neler yazdigini felan göremiyoruz

arkadaşlar 1 ay önce Nevsehirde girdim muayeneye aracımda 6000 k xenon vardı sorun cıkmadı sadece sağ farın ayarsız oldugunu ve lpg yazısı olmadığı birde ilkyardım çantasında eksik olduğu için hafif kusurlu gectim eğer film de olsaydı hafif kusurlu gecebilecegimi söyledi .Ayrıca bizim araçlar neki 1993 model hurda görünümlü sahin bile geçti

Evet, cekinmeye, telaslanmaya hic gerek yokmus. Gecen haftaki muayenemden biliyorum.

Hani diyoruz ya medeniyet... Lütfen kurallara harfiyen uyalım..bizim için basit gelen bazı kusurlar aslında hayati önem taşıyor..bu tür uygulamalar medeni ülkelerde 30 sene önce yapılmaya basladı..su yazdığınız oluversin ,geciversin kusurlarını ,onların forumlarında yazsanız size gülerler..trafikte seyir halinde araclara bir bakın yüzde 60 ı sorunlu..gece bir yola çıkın kamyoncuların farları sol lamba uzun yanıyor sağ lamba kısa yanıyor ,lüks arabaların çoğunda adını bilmiyorum beyaz lamba adamın gözünü alıyor,sizce bu normal mi yoksa herkes mi böyle yapmalı,bizmi kurallara uymuyoruz diye içime süphe giriyor....
Kurallar toplu yaşam sisteminde sorunları önlemek içindir..Mutlaka faydasını göreceksniz..Lütfen uyalım...saygılar...

Hani diyoruz ya medeniyet... Lütfen kurallara harfiyen uyalım..bizim için basit gelen bazı kusurlar aslında hayati önem taşıyor..bu tür uygulamalar medeni ülkelerde 30 sene önce yapılmaya basladı..su yazdığınız oluversin ,geciversin kusurlarını ,onların forumlarında yazsanız size gülerler..trafikte seyir halinde araclara bir bakın yüzde 60 ı sorunlu..gece bir yola çıkın kamyoncuların farları sol lamba uzun yanıyor sağ lamba kısa yanıyor ,lüks arabaların çoğunda adını bilmiyorum beyaz lamba adamın gözünü alıyor,sizce bu normal mi yoksa herkes mi böyle yapmalı,bizmi kurallara uymuyoruz diye içime süphe giriyor....
Kurallar toplu yaşam sisteminde sorunları önlemek içindir..Mutlaka faydasını göreceksniz..Lütfen uyalım...saygılar...
:alkis:+ gece yolculuklarını çok sevdiğim halde son yıllarda moda olan çakma xenonlar ve şaşı farlar yüzünden yollar tehlikelerle doldu, bu durum karşısında hem sinirim hem ağzım bozulmaya başladı. Dünya olarak 21. yüzyıla girdik ama bazılarımız halen ilkel ve bencil yaşamak için can atıyor :(.

:alkis::alkis::alkis:Sonuna kadar katiliyorum. :alkis::alkis::alkis:

Geri