savaş abi elbet onemlidir. sonuçta belli standartlar bunlar. ama bari yalandan yapmasinlar. dedigim gibi kusur var dedikleri zaman. gittim kendim baktim hiçte sorun yoktu. gayette okunuyordu..
stepne bagada duruyo diye kusur yazdi. ertesi hafta gittigimde ayni yerde durdugu halde ona kusur yazmadi.. yani benim sitemim bu sisteme degil. boyle olmasi çok güzel. sıkı kontrol olmasi.. ama işte bunu keyfi yapan çalisanlara kızıyorum. neyse oyle böyle atlattik muayene işini..
Ne yapsın garipler . Adamlarda bir üfürmelik bile nefes kalmamış . Bazen gerçekten suyunu çıkarıyorlar ama bizlerin basit gibi gördüğümüz konularda sonuna kadar haklılar. Mesela stepne olayı. Dünyadaki hiç bir arabada stepne boşta durmaz. Güvenlik açısından bagajda bir yere mutlaka sabitlenir. Diğer çok eleştirilen bir konu arka emniyet kemerlerinin koltuk altlarına gizlenmesi durumu. Neden gizlenir anlamam. Gizlemek, arka emniyet kemerlerinin seyahat anında kullanılmadığı anlamına gelmez mi? Maden kullanılmıyor bence ha sökülüp kaldırılmış, ha koltuk altına gizlenmiş ikiside aynı şey. O nedenle kusur olarak değerlendiriyorlar.