ufak bi kaç drag

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten söz konusu olan 1.4 astra g de pek motor acısından orjinal sayılmaz ;)

diyelim kalkılta tc kurbanı sonra farkın azalması lazım :) 2.0 e 1.4 yani 2 vitesde koparıyor 1.4

saniyelerle yarışıyorsunuz kalkışta tc ye kapılması arabayı çok tutuyor vites kaçırmak gibi bişey oluyor o yüzden vectra gibi ağır bir arabanın hemen farkı kapatması zor ama 2. viteste roll deneyin çok koparıyorsa astra sonucuda paylaşırsınız bizimle...

denediğiniz mesafe yaklaşık ne kadar uzunlukta??? ayrıca 1.4 astra standart mı ??

saniyelerle yarışıyorsunuz kalkışta tc ye kapılması arabayı çok tutuyor vites kaçırmak gibi bişey oluyor o yüzden vectra gibi ağır bir arabanın hemen farkı kapatması zor ama 2. viteste roll deneyin çok koparıyorsa astra sonucuda paylaşırsınız bizimle...

denediğiniz mesafe yaklaşık ne kadar uzunlukta??? ayrıca 1.4 astra standart mı ??
Türker ben bunun aracı çözemedim artık allaha havale ettim :kop::kop::kop:

:D bnm ki hele patinaj çekerken kalkışta ouzhanın üstüne gitti :D:D herif tırstı:D

standart standart :D
mesafe 500 metre den fazla
vectra tc + lpg kurbanı buunu anladık
peki astra 1.6 ne kurbanı :) arac benzinli +43 000 de

:D bnm ki hele patinaj çekerken kalkışta ouzhanın üstüne gitti :D:D herif tırstı:D
Gökalp bunu sölemen gerekiyormuydu acep :o :D :D :D yannız 6 aylık lastik gittiya içim gitti abi naptınya :sorry:

motorda ne var senn arabanın ??

1.6 astrayla arada 10 bg var çok fark değil ayrıca senn ki hb 1.6 olan sedan sanırım az da olsa o da bi etken...

Geri