- Konuyu Başlatan
yaw hr olabılır ama fıyat gercekten cook yuksek degılmı abıcım fkde ıstemıyorum bugun apex alcaktım bıtmıs oda ıyı dıyorlar ama bılmıyorum yaw ıkıncı el olsa cook daha ıyı olur ama gzl bır fıyat alırsan ve bana yazmazsan vallaha kuserımıkı kısı alsak ındırım yaparlarmı fln dıye en azından bana kargolarsın sen
![]()
h&r nin fiyatını çok fazla araştırmadım fakat hangi yay alınabilir, hangi yay iyidir diye bi ara araştırmıştım, istatistiklerin çoğu h&r yönündeydi.fiyat bakımından diğer yaylara oranla biraz tuzlu olduğundan bahsedenlerde vardı evet.ama hepside 3-5 lira fazla veririm h&r alırım diyorlardı.çünkü diğer markaları kullanlar fazla sert olması, yol tutuşu ve aşırı sarsıntı yapması sebebi ile tekrardan sökmek vede yeni yay alanlar veya ağzım yandı bi daha yaya tövbe deyip orjinale dönenler bi hayli fazlaydı + sök-tak çift işcilik ücreti 3-5 kuruş kar edelim derken külliyen zarara girmek hiçde akıl karı değildir bence.kıvırıp helezon haline getirilmiş topu topu 1kg demir parçasına dünya kadar para vermek tabiki benimde ağrıma gidiyor.2.el temiz uygun fiyatta bir h&r hiçte fena olmazdı.ok denk gelirse sana haber veririm