uyanık servis az daha 1500 ytl paramı alacaktı

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
biliyorsunuz geçenlerde bi vectra aldım araçta gaz yememe sorunu vardı yolda giderken bir anda gazı kesiyordu özel bir servise götürdüm motor beyninde problem oldugunu ve beyinin değişmesi gerektiğini söyledi nasıl olur dedim iyi bak dedim 90binde arabanın beyni nasıl ölür dedim adam işçilik ile beraber 1500 ytl tutacağını başka yolunun olmadığını söyledi
benimde içim gıcıklandı başka servise gittim baktı abi motorda veya beyinde bir arıza olsa motor arıza ışığının yanması gerekir dedi ve tech2 ile baktı beyinde bir problem görünmüyor dedi benzin pompasında sorun var dedi ve işçilik dahil bosch marka pompayı 150 ytl ye değiştirdi tık sorun kalmadı

siz siz olun arıza varsa birkaç servise sorun

Son düzenleme:
ole kardesım esnaflık olmus sormakta fayda var gecmısolsun sorunu cozmusun

tek bir tane ustaya bağlı kalmak hiçbir zaman iyi değil illa adam herşeyi görecek değil birkaç ustaya göstermek en sağlıklısı

Kani Bozuk Insandan Herşey Beklenir Malesef Bu Tür Insanlarda Bu Toplumda Var Bu Parayi Alacak Ve çoluk çocuğuna Yedirecek Yiye Bilirse

inanki aynı problem bendede vardı araba cekmiyo yığılıp kalıyordu
hemde arkadaşın tanıdıgı özel servis diye gittim 450 ytl masraf cıkartılar
ve olmadı. yapamadılar

yetkili bir opel servisi arabayı yaptıkdan sonra benzin pompasından olduğunu söyledi ve 180 ytl almıştı .

yani bu gibi sorunlu olaylarda muhakkak yetkil bir opel servisine müraccat.

sanırım bende de aynı durum söz konusu.. bogulup kalıor araba 2500 devirden sonra.. egr de problem vardı egzos gazından dolayı boguldugunu düsünüordum ancak arabam bugun beni yolda bıraktı, hararet yukseldı ben de kenara çektim soguttum biraz sonra tekrar yola devam ettim 5 km falan baktım yine yukselior cektim hemen saga. taksiyle gittik gideceğimiz yere. eve dönerken ugradım marsa bastım calısmıor.. yarın sbh ( bu sbh ) cektiricem direkt servise - ki bakımı daha 2 hafta once yapılmıstı 70000.. bahrie ücok - ksk garantinin karsısında bekliorr arabam beni şimdi sbha kadar :J

biliyorsunuz geçenlerde bi vectra aldım araçta gaz yememe sorunu vardı yolda giderken bir anda gazı kesiyordu özel bir servise götürdüm motor beyninde problem oldugunu ve beyinin değişmesi gerektiğini söyledi nasıl olur dedim iyi bak dedim 90binde arabanın beyni nasıl ölür dedim adam işçilik ile beraber 1500 ytl tutacağını başka yolunun olmadığını söyledi
benimde içim gıcıklandı başka servise gittim baktı abi motorda veya beyinde bir arıza olsa motor arıza ışığının yanması gerekir dedi ve tech2 ile baktı beyinde bir problem görünmüyor dedi benzin pompasında sorun var dedi ve işçilik dahil bosch marka pompayı 150 ytl ye değiştirdi tık sorun kalmadı

siz siz olun arıza varsa birkaç servise sorun

Oyleyse bu servisleri teshir edelim ki ayni sehirde yasayan diger arkadaslarimizi ayni sekilde dolandirmaya kalkmasinlar.

Bence aciklamaliyiz nerede ve hangi servis oldugunu ki adam ektigini bicsin...

her an hersey olabılır ısı ogrenıp kenkı kendıme bakımlarını yapıyourm ve usta yaparkende bende basında duruyurm ve yardımcı oluyourm bıraz daha ısı ogrenıyım dıye :D boyle gıderse kendı servısımı acıcıam :D

Geri