Video'yu bekleyenler iyice arttı bende varım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mükemmel bi çalışma olmuş sustalı anahtar yaparken kesinlikle 3çıkışlı bi anahtar alıcam ama aklımı karıştıran ikinci kilit sisteminin iptal olması oldu.eline saglıkSon Hali için Video: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1204468800740
Evet çift kilit iptal oldu ama sadece kumanda ile çift kilit kitlenmiyor. Ama anahtar ile kapıdan çift kitleyebilirsiniz. Gün içinde zaten çift kilit kullanmıyordum. Çok nadir kuytu bi yere park edersem çift kitliyorum.mükemmel bi çalışma olmuş sustalı anahtar yaparken kesinlikle 3çıkışlı bi anahtar alıcam ama aklımı karıştıran ikinci kilit sisteminin iptal olması oldu.eline saglık
Gazlı hidrolik dediğimiz sizin bağsettiğiniz piston. Sanayide oto parçacılarda satılıyor. Forumda bi arkadaşta metal görünümlü olanlarından getirtiyor. Ondan da temin edebilirsiniz. Eğer kapağın kendiliğinden açılmasını istiyorsanız normalden daha güçlü olan bi gazlı hidrolik almanız lazım. Böylece kapağı itip, kendiliğinden açılabilsin...Cok saglam bir calisma olmus.
Bu bahsetmis oldugunuz gazli hidrolik'i nereden temin edebiliriz ? Benim arac coupe oldugu icin bagaj 1 piston yardimiyla yukari dogru aciliyor. Gazli hidrolik isi cozebilir dusuncesindeyim. Ya siz nedersiniz ?