- Konuyu Başlatan
Linki tazeledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harika olmus sanirim sadece kilit ac kapa yaparak isi halletmisiniz güle güle kullanin
Opelin akıl edemediklerini Opelim akıl ediyor ve yapıyor
açma olayı bazı arabalarda var ama açma kapama olanı ben sadece bmw 7 kasada gördüm.
açılması yeterli zaten mantıken pratik olanıda açılmasıdır çünkü ellerinizde torba yada bir şey olsa kumandadan açarsınız işinizi kolaylaştırır elinizdekileri bagajı açmak için yere koymanıza gerek kalmaz ama kapamaya gerek yok zaten elnizdeki bagaja koydukdan sonra kendinizde kapatırsınız artı kapama olsa bile refleks olarak gene kendiniz kapatırsınız arabanın kapatmasını beklemessiniz çünkü o epey ağır kapatıyor.
bu arada normal anahtarı olanlar servislerde sustalı anahtar var istenirse programlanıp çevriliyor sustalıya fiyat hakkında bilgim yok..
bilmiyorum bana saçma geliyor arabanın zaten dibindeyim kumandaya basmak bile belki daha yorucu olur bagajın dibinde en çamurlu haliyle bile serçe parmağımın ucuyla bile kapatırım