Ynt: Uzun yol için tavsiyeler...
sakın... uyarıcıdır... bağımlılık yapar... aynı etkiyi alabilmek için dozajı arttırmak zorunda kalırsınız.... iyisimi siz uykusuzken araç kullanmamaya çalışın....
55ASTRA55 link' Alıntı:merhaba arkadaslar samsundan emrah ben 1,3 j cosmo var bende de bende haftaya uzun yola cıkacagım msj larınız okudum kavunalr uzumler ohh canım cektı walla bu saatte.. bende resmı daırede 6 senedır makam söföru olarak gorev yapmaktaydım tabı malum sıyaset bırılerı gelınce bırılerı gıder bızde o kazaya kurban olduk ıste her neyse hayırlısı dıyorum artık... iş uzun yol konusu olunca resmı gorevdeyken beledıye baskanı mıllet vekıllı soforlugu yaptıgım ıcın uzun yola cıkardık bır gun resmı bır organızasyon vardı samsunda bızde cok yogunduk 48 saat ıcınde toplam 2 saat uyku almıstım ve yorgundum ee sureklı arac uzerısındesın malum ve program oldugu gece basbakanda bu programa katılmak ıcın samsuna gelmıstı bızde butun resmı makam soforlerı olarak bır yerde toplanmıs sohbet ederken basbakanın soforu sen dedı bellı yorgunsun gozlerınde uykusuzluk var evet dedım ya sorma 48 saatte 2 saatlık uykum var dedım o sırada cay ıcıyorduk kendıne bı demlı cay sole dedı cıkardı cebınden bır tane GRIPIN verdı ıc dedı cayla beraber 10 dakıkaya kalmaz gozerın fal taşı gıbı acılır dedı gerc ektende 10 dakıka sonra nerde o 48 saatlık yorgunluk oldu gozlerım uzun far gıbı ;D bırden acıldım.. ben dedı her yola cıkarken bır tane ıcerım dedı uyku bastırdıgında da ayne ıcerım durdumuz yerlerde. cok faydalı oluyor dıye tavsıyede bulundu bende de ıse yaradı acıkcası sızler ıcınde denemekte fayda var dıyorum uzun yola cıkacak ve kendını sehır ıcındede olsa yorgun ve uykusuz olan arkadaslar ıcın cunku gercekten dıkkatın dagıldımı soforluk ıste 1 sanıye hayattı cok degıstıryor .. bıraz uzun oldu ıcın yazılarım ozur dılerım..SAYGILAR steeringwheel
sakın... uyarıcıdır... bağımlılık yapar... aynı etkiyi alabilmek için dozajı arttırmak zorunda kalırsınız.... iyisimi siz uykusuzken araç kullanmamaya çalışın....