Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

hllb link' Alıntı:
pazar günü memleketim eskişehir'e gideceğim. çok uzun olmasa da ilk ş.dışı yolculuğumuz olacak :) bir ihtimal öğlen eskişehir'den yola çıkıp akşama doğru istanbula'a geçebilirim  ;) ancak p.tesi akşam geri dönemem gerekiyor. kısa süreli bir gezi olacak. steeringwheel

Pazar ben de kardeşimle Antalya ya gideceğim ortlama 800km lik bir güzergah  okkk

Bu arada E.şehir-Ankara arası değil ama Bursa-E.şehir arası ol en sevdiğim yollardandır, virajlı ve yemyeşil manzaralı.

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=141.msg31676#msg31676 date=1305180300]
pazar günü memleketim eskişehir'e gideceğim. çok uzun olmasa da ilk ş.dışı yolculuğumuz olacak :) bir ihtimal öğlen eskişehir'den yola çıkıp akşama doğru istanbula'a geçebilirim  ;) ancak p.tesi akşam geri dönemem gerekiyor. kısa süreli bir gezi olacak. steeringwheel

Pazar ben de kardeşimle Antalya ya gideceğim ortlama 800km lik bir güzergah  okkk

Bu arada E.şehir-Ankara arası değil ama Bursa-E.şehir arası ol en sevdiğim yollardandır, virajlı ve yemyeşil manzaralı.
[/quote]
eskişehir ankara arası çok sıkıcı bir yoldur zaten, radarlar yüzünden hız da yapılmaz. eskişehir bursa arası arası güzeldir evet, ama virajlı kısım keşke daha uzun olsaydı :) eskişehirden istanbula giderken bilecek yolu da oldukça eğlencelidir. virajlar, yeşillik falan biraz dar bir yol ama orası da eğlencelidir. tabi gittiğim en güzel yol taşucu antalya arası idi  045thumbsup

Edremit ten Bodrum a giderken İzmir den sonra Aydın otobanı vardı, o yol da çok güzeldi ve geçtiğimdede bomboştu.  045thumbsup

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=türk_187 link=topic=141.msg31562#msg31562 date=1305120038]
arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba... yaw... hiç mi merak etmediniz? hiç hocam neredesin, sağ mısın iyi misin diye mesaj atılmaz? bu mu opelsizasla kardesligi? madd  evil_Daemon :D

Aslında ben merak ediyordum ama sorsam "sana ne kardeşim daha dün üye oldun ne bu samimiyet cıkcıkcık!!" dersin diye sormamıştım  011zaa
[/quote]

011zaa

sn. türk_187 nerelerdeydiniz merak ettik sizi  011zaa

Ben de İstanbul Çanakkale arasını çok severim..Buram buram tarih kokar, yemyeşildir ve yolları da geniş ve rahattır..

bende virajlı ve orman içi yolları seviyorum Mersin-Antalya, ևanakkale'den sonra Kaz dağları en keyif aldığım yollardı geçen sene. Bilen bilir birde trakyanın karadenize bakan kıyıları vardır Vize mesela, oranın yoluda benim diyen şöförü terletir  :) 

çellocu link' Alıntı:
bende virajlı ve orman içi yolları seviyorum Mersin-Antalya, ևanakkale'den sonra Kaz dağları en keyif aldığım yollardı geçen sene. Bilen bilir birde trakyanın karadenize bakan kıyıları vardır Vize mesela, oranın yoluda benim diyen şöförü terletir  :) 
trakyanın her yerini severim, ayçiçeği tarlalarının manzarası harikadır. hafta sonu istanbula gideceğim vaktim olsa en azından çorluya gitmek istiyordum ama sanırım zamanım olmaz.

hllb link' Alıntı:
[quote author=çellocu link=topic=141.msg31784#msg31784 date=1305209396]
trakyanın her yerini severim, ayçiçeği tarlalarının manzarası harikadır. hafta sonu istanbula gideceğim vaktim olsa en azından çorluya gitmek istiyordum ama sanırım zamanım olmaz.
[/quote]

Ah abi yaramı deşme, yurdun her tarafının ayrı bir güzelliği var bununla beraber insan doğup büyüdüğü yerlere ayrı bir düşkün oluyor. Gidersen benim içinde gez  :)

Geri