Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

bsertkol link' Alıntı:
[quote author=goxb link=topic=141.msg29982#msg29982 date=1304488247]
[quote author=mawci link=topic=141.msg29025#msg29025 date=1304157304]
bence arabanın içinde fırtına sesi var diyenler mercedes , bmw ya da ultra lüks araçlardan inip yeni astra'ya binmiş sanırım. Arkadaşlar lütfen arkadaşlarınızda varsa focus vs. gibi araçlara binin sonra yeni astra'ya binin konforu öyle test edin derim sonuçta her araçta kronik sorunlar olur ben de rüzgar sesinden ziyade gösterge ve kemerden gelen sesler var ama umrumda değil neden çünkü arabanın diğer sunduğu şeyler bunları kapatmaya yetmekte.
Gülümsüyorum sadece  011zaa Tekrar yazayım arabada rüzgar sesi falan yok fırtına sesi var.
[/quote]

evet camı açıp kafanızı dışarı çıkarınca ruzgar sesi duyuluyor gerçekten :)

arkadaşlar ne ruzgar sesi ne bişey arabanın içinde motor sesi bilie yok (1.3 dizel)
ben aracımı alalı 3 gun oldu sanırım sizin araçların serisinde bir ruzgar problemi vardı benim araç fısır fısır hiç bu kadar sessiz beklemiyordum
[/quote]
Bu cümleyi hatırlıyorum,aynı cümleyi ben de yazmıştım arabayı aldığım ilk zamanlarda.Ama sonradan sonradan bende de çıktı rüzgar sesi...

ben bu tarz şeylere şartlanmıyorum, rüzgar sesi geliyor, motor sesi yüksek vs şeylere, aracımı keyifle kullanmaya bakıyorum, belki de bu yüzdendir şuanda rahatsız edici herhangi bir ses yok. Aracımda özellikle dikkat ettiğim tek şey su alma olayı, çünkü bu ciddi bir sorun, çok şükür şuana kadar böyle bir vaka gelmedi başıma, umarım da gelmez.

rüzgar sesi var ama problem olarak görmeye gerek yok bence

bu tür araçlarda bu hep var olmayanına ben binmedim aracımıza has bir kusur değil bu müzikle falan bastırıcaz artık bu sesi çok rahatsız edici olursa

Şu rüzgar sesini bi ben duyamadım heralde yaa :) Neyse ben halimden memnunum, müzik sesi tabi kısık gitmediğimdendir belkide, birde aracın radio ayarlarında araç hızına göre ses ayarı kısmında yüksek ayarlı belkide hızım arttıkça sesin artması rüzgar sesini duymamı engelliyordur :)

eyupuzger link' Alıntı:
Şu rüzgar sesini bi ben duyamadım heralde yaa :) Neyse ben halimden memnunum, müzik sesi tabi kısık gitmediğimdendir belkide, birde aracın radio ayarlarında araç hızına göre ses ayarı kısmında yüksek ayarlı belkide hızım arttıkça sesin artması rüzgar sesini duymamı engelliyordur :)
kısa mesafede çok fazla belli olmuyor, uzun yol gidince az da olsa çıkıyor rüzgar sesi
özellikle rüzgarlı havalarda geliyor, ama bazen ben de duymuyorum

arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba... yaw... hiç mi merak etmediniz? hiç hocam neredesin, sağ mısın iyi misin diye mesaj atılmaz? bu mu opelsizasla kardesligi? madd  evil_Daemon :D

neyse... ben de bu arada haftasonu tekirdağ beylikdüzü (200 km yol yaptım)... ortalama yakıt tuketimim 5.9 lt idi(sehirici), 100 km hızla ortalama gidip geldim ve yakıt ortalamam 5.2 lt'ye dustu...

arac gayet başarılı. rüzgar ve yol sesi yok... virajlarda savurmuyor? hızlanma vs çok tatmin edici...

ancak suspansiyonlar çok sert oldugu için yolda araç hafif yaylanma hissi veriyor... tek kusuru bu bence.. ancak aracın koltukları çok rahat... bu nedenle fazla yorgunluk hissetmiyorsunuz...

pazar günü memleketim eskişehir'e gideceğim. çok uzun olmasa da ilk ş.dışı yolculuğumuz olacak :) bir ihtimal öğlen eskişehir'den yola çıkıp akşama doğru istanbula'a geçebilirim  ;) ancak p.tesi akşam geri dönemem gerekiyor. kısa süreli bir gezi olacak. steeringwheel

hllb link' Alıntı:
pazar günü memleketim eskişehir'e gideceğim. çok uzun olmasa da ilk ş.dışı yolculuğumuz olacak :) bir ihtimal öğlen eskişehir'den yola çıkıp akşama doğru istanbula'a geçebilirim  ;) ancak p.tesi akşam geri dönemem gerekiyor. kısa süreli bir gezi olacak. steeringwheel

Sn hllb şimdiden hayırlı yolculuklar artık uzun yol izlenimlerinizi bekliyoruz :)

eyupuzger link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=141.msg31676#msg31676 date=1305180300]

Sn hllb şimdiden hayırlı yolculuklar artık uzun yol izlenimlerinizi bekliyoruz :)
[/quote]
teşekkkürler bol bol cc kullanacağım. bakalım tüketim ne olacak. gerçi araba dolu olacak ( 5 kişi ) ama dönüşte 2.5 kişi :)

türk_187 link' Alıntı:
arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba... yaw... hiç mi merak etmediniz? hiç hocam neredesin, sağ mısın iyi misin diye mesaj atılmaz? bu mu opelsizasla kardesligi? madd  evil_Daemon :D

Aslında ben merak ediyordum ama sorsam "sana ne kardeşim daha dün üye oldun ne bu samimiyet cıkcıkcık!!" dersin diye sormamıştım  011zaa

Geri