Ynt: Uzun Yol İzlenimleri
[/quote]
evet camı açıp kafanızı dışarı çıkarınca ruzgar sesi duyuluyor gerçekten
arkadaşlar ne ruzgar sesi ne bişey arabanın içinde motor sesi bilie yok (1.3 dizel)
ben aracımı alalı 3 gun oldu sanırım sizin araçların serisinde bir ruzgar problemi vardı benim araç fısır fısır hiç bu kadar sessiz beklemiyordum
[/quote]
Bu cümleyi hatırlıyorum,aynı cümleyi ben de yazmıştım arabayı aldığım ilk zamanlarda.Ama sonradan sonradan bende de çıktı rüzgar sesi...
Gülümsüyorum sadece 011zaa Tekrar yazayım arabada rüzgar sesi falan yok fırtına sesi var.bsertkol link' Alıntı:[quote author=goxb link=topic=141.msg29982#msg29982 date=1304488247]
[quote author=mawci link=topic=141.msg29025#msg29025 date=1304157304]
bence arabanın içinde fırtına sesi var diyenler mercedes , bmw ya da ultra lüks araçlardan inip yeni astra'ya binmiş sanırım. Arkadaşlar lütfen arkadaşlarınızda varsa focus vs. gibi araçlara binin sonra yeni astra'ya binin konforu öyle test edin derim sonuçta her araçta kronik sorunlar olur ben de rüzgar sesinden ziyade gösterge ve kemerden gelen sesler var ama umrumda değil neden çünkü arabanın diğer sunduğu şeyler bunları kapatmaya yetmekte.
[/quote]
evet camı açıp kafanızı dışarı çıkarınca ruzgar sesi duyuluyor gerçekten
arkadaşlar ne ruzgar sesi ne bişey arabanın içinde motor sesi bilie yok (1.3 dizel)
ben aracımı alalı 3 gun oldu sanırım sizin araçların serisinde bir ruzgar problemi vardı benim araç fısır fısır hiç bu kadar sessiz beklemiyordum
[/quote]
Bu cümleyi hatırlıyorum,aynı cümleyi ben de yazmıştım arabayı aldığım ilk zamanlarda.Ama sonradan sonradan bende de çıktı rüzgar sesi...