Ynt: Uzun Yol İzlenimleri
[/quote]
Ah abi yaramı deşme, yurdun her tarafının ayrı bir güzelliği var bununla beraber insan doğup büyüdüğü yerlere ayrı bir düşkün oluyor. Gidersen benim içinde gez
[/quote]
bu sefer gidemeyecem ama daha sonra 3-5 günlüğüne gidip her yeri gezecem köfte yiyecem, ciğer yiyecem
trakyanın her yerini severim, ayçiçeği tarlalarının manzarası harikadır. hafta sonu istanbula gideceğim vaktim olsa en azından çorluya gitmek istiyordum ama sanırım zamanım olmaz.çellocu link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=141.msg31785#msg31785 date=1305209505]
[quote author=çellocu link=topic=141.msg31784#msg31784 date=1305209396]
bende virajlı ve orman içi yolları seviyorum Mersin-Antalya, Öanakkale'den sonra Kaz dağları en keyif aldığım yollardı geçen sene. Bilen bilir birde trakyanın karadenize bakan kıyıları vardır Vize mesela, oranın yoluda benim diyen şöförü terletir
[/quote]
Ah abi yaramı deşme, yurdun her tarafının ayrı bir güzelliği var bununla beraber insan doğup büyüdüğü yerlere ayrı bir düşkün oluyor. Gidersen benim içinde gez
[/quote]
bu sefer gidemeyecem ama daha sonra 3-5 günlüğüne gidip her yeri gezecem köfte yiyecem, ciğer yiyecem