Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

çellocu link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=141.msg31785#msg31785 date=1305209505]
[quote author=çellocu link=topic=141.msg31784#msg31784 date=1305209396]
bende virajlı ve orman içi yolları seviyorum Mersin-Antalya, ևanakkale'den sonra Kaz dağları en keyif aldığım yollardı geçen sene. Bilen bilir birde trakyanın karadenize bakan kıyıları vardır Vize mesela, oranın yoluda benim diyen şöförü terletir  :) 
trakyanın her yerini severim, ayçiçeği tarlalarının manzarası harikadır. hafta sonu istanbula gideceğim vaktim olsa en azından çorluya gitmek istiyordum ama sanırım zamanım olmaz.
[/quote]

Ah abi yaramı deşme, yurdun her tarafının ayrı bir güzelliği var bununla beraber insan doğup büyüdüğü yerlere ayrı bir düşkün oluyor. Gidersen benim içinde gez  :)
[/quote]
bu sefer gidemeyecem ama daha sonra 3-5 günlüğüne gidip her yeri gezecem :) köfte yiyecem, ciğer yiyecem :)

halil abi istanbula gitmişken eksozuda yaptır bari  :D ankarada yaptıramayacagız belli

alahan1963 link' Alıntı:
Ben de İstanbul Çanakkale arasını çok severim..Buram buram tarih kokar, yemyeşildir ve yolları da geniş ve rahattır..

Ben de Çanakkale - Edirne arasını sevdim, trafik yoğunluğu az olan geniş ve açık renkli yolları insanı yormuyor.

yaramaz06 link' Alıntı:
halil abi istanbula gitmişken eksozuda yaptır bari   :D ankarada yaptıramayacagız belli
egzoz değil de yay bulsam alırdım, ama yok ne yazık ki  31agryyy

Halil abi aracı alçaltmak mı istiyorsun yoksa sertleştirmek mi?

Yoksa her ikiside mi?

Tolga KARACA link' Alıntı:

Yoksa her ikiside mi?
her ikisi de ve h&r istemiyorum ısrarla eibach istiyorum

hllb link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=141.msg31796#msg31796 date=1305210740]

Yoksa her ikiside mi?
her ikisi de ve h&r istemiyorum ısrarla eibach istiyorum
[/quote]

İstanbula gelirseniz bi bakın istersen sahibinden.com da görmüştüm daha önce,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-opel-astra-j-eibach-prokit-30mm-spor-yay-49349715/detay/?

hiç bir yerde yok, dün türkiye distriübütörüne mail gönderdim bugün cevap gelmiş.. kısa ve öz :)
.
.
.
Maalesef 1.4 turbo model için  yay daha stoklarımıza gelmedi.

--------------------------------------------------------------------------------

From: hll B [mailto:hll.B@hotmail.com]
Sent: Thursday, May 12, 2011 10:37 PM
To: info@dp-tuning.com
Subject: eibach pro kit

Sayın Yetkili,

2011 model Astra j 1.4t aracım için eibach pro-kit almak istiyorum. Ancak piyasada 1.4 ve 1.6 atmosferik motorlu modeller için yay ( E10-65-020-01-22 ) olmasına rağmen 1.4t ve 1.6t için yay ( E10-65-020-02-22 )  bulamıyorum. Ankara'da yaşıyorum 16 mayıs p.tesi günü İstanbul'da olacağım. Eğer elinizde aramış olduğum yay varsa, uğrayıp elden almak isterim. Saygılar.

Halil Bahçivan

Yarın sabah kardeşimle Akçay dan Antalya Kemer e uzun bir yolculuk çıkacağız, gidiş geliş geziler vs ortalama 2500km yol yapacağız  okkk

ben de yarın sabah, ankara'dan eskişehir'e oradan istanbul'a. p.tesi günü de dönüşte sakarya'ya uğrayıp akşam ankara.  steeringwheel

Geri