Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

Evet Antalya da radar vb hiçbirşey yok ve bazı yollar kaymak tadında..

Bugün   okul çıkışı 19 Mayıs tatili nedeniyle Amasya-Kırıkkale yapıp gelecem,çok uzun bir yol değil.Gidiş dönüş 450 km felan.Ama yine de sabırsızlanıyorum okulun bitmesini.Epeydir arabamla uzun yola çıkmadım,arkadaşlarda olacak arabada biraz yardırıyım da korksunlar  :)Tabi ki şaka yapıyorum çok hız iyi değildir general_Shame_on_you

Hız iyi değil evet, yolda lastikten gelen ses için durduğumda arka sağ lastiğe kocaman bir vidanın girdiğini gördük Allahtan söktükten sonra da lastik hava kaçırmadı; vida yan biçimde lastiğin tabanına girmiş.

Eğer onu farketmeseydik ya da dik şekilde girseydi, hız yaparken lastik yarılsaydı vs halimiz perişandı, ama bunu yazmama bilmeme rağmen gene 230 a varan süratlere eriştim, olgunlaştıkca yavaşlarım umarım!!

Normal şartlarda bende sakin kullanıyorum takii peşime birisi takılana kadar yada önümde birisi gaza gelene kadar :)
Dün yeni kasa Audi TT, sonuç yanından geçtim gaza geldi :) peşimden takip etti arada trafikte sıkıştı kaldı bekledim yaklaştı yeniden başladık yine peşimden makasa gire gire geliyor sonra yeniden kaldı bi arada geçemedi tekrar bekledim sonra devam ettim birazda şöförlük gerekiyor :) şöför olsa çok rahat geçerdi izleyip dururdum arkasından...

Kontrolsüz güç güç değildir  steeringwheel  angelll

hllb link' Alıntı:
[quote author=alahan1963 link=topic=141.msg33196#msg33196 date=1305842101]
olgunlaştıkca yavaşlarım umarım

Olmuyor maalesef 011zaa
eskisi kadar hız yapmazsam da arada depreşiyorum  :)
[/quote]
Bende depreşiyorum ama eskiye göre çok daha az elbet..

en son b.çekmece'deki kontrolsüz hızımdan sonra ayaklarım gaz pedalına fazla gitmiyor artık... ben de bu temmuzda kısmet olursa 2500 km'lik bir yol yapmayı planlıyorum. istanbul-dalaman, dalaman kırşehir, kırşehir istanbul..  bu arada google earth'e takılıyorum baya bi. yollara felan bakıyorum ve ege turunu heyecanla bekliyorum. google earth'te ege sahillerini çok detaylı görebiliyorsunuz. çekilmiş fotolara 3D ulaşabiliyorsunuz. tatile çıkacak arkadaşlara tavsiye edilir.

türk_187 link' Alıntı:
en son b.çekmece'deki kontrolsüz hızımdan sonra ayaklarım gaz pedalına fazla gitmiyor artık... ben de bu temmuzda kısmet olursa 2500 km'lik bir yol yapmayı planlıyorum. istanbul-dalaman, dalaman kırşehir, kırşehir istanbul..  bu arada google earth'e takılıyorum baya bi. yollara felan bakıyorum ve ege turunu heyecanla bekliyorum. google earth'te ege sahillerini çok detaylı görebiliyorsunuz. çekilmiş fotolara 3D ulaşabiliyorsunuz. tatile çıkacak arkadaşlara tavsiye edilir.

Ben önceki aracımla minik ege turu yapmıştım çok zevkli geçiyor :) nerde hoşuma giden tabela görsem girip bakmıştım :) 2200 km yol yapmıştım bende.
Otoban olmayan yollarda sürekli radarlar bulunuyor dikkatli olun.

askerde son bir ay kalınca için kıpır kıpır olur ya şu anda öyleyim şafak sayıyorum astrayla yollara düşmek için  :)

Geri