Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

ahanda döndüm :) bir haftalık taşucu tatilinden yeni döndüm. giderken az yaktım ama gelirken biraz hız yaptık karşılığında da iyi yaktık :P 8.3l/100km

hllb link' Alıntı:
ahanda döndüm :) bir haftalık taşucu tatilinden yeni döndüm. giderken az yaktım ama gelirken biraz hız yaptık karşılığında da iyi yaktık :P 8.3l/100km
biz de Halil abi nerelerde diye merak ediyorduk :)

halil abi maşallah tank gibi yakmış.... 011zaa... turbonun ve klimanın tadını çıkarmışsındır...

vallha benim megane bile 6,2 litre yakıyor :D  haili abi  turboyu full devir kullanmışsın :)

merhaba arkadaşlar.ben de nihayet uzun arayışlar ve araştırmalar sonrasında astra 1.3 CDTI sport modelinde karar kıldım.kısmetse bu hafta için sipariş vermeyi düşünüyorum...arkadaşlar aklıma takılan bir konu vardı.daha önce 2011 yeni kasa jetta kullanma fırsatım oldu.o araçta klimayı motordan ayırmışlar ve tüketimi etkileyen bir değişiklik görmedim ben.benim alacağım astrada böyle bir durum var mı??    eğer yoksa klima kullanımı yakıt artışını ne derece arttırır.bilgi verirseniz çok sevinirim....herkese kazasız belasız iyi sürüşler dilerim...

oceanstufan link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.ben de nihayet uzun arayışlar ve araştırmalar sonrasında astra 1.3 CDTI sport modelinde karar kıldım.kısmetse bu hafta için sipariş vermeyi düşünüyorum...arkadaşlar aklıma takılan bir konu vardı.daha önce 2011 yeni kasa jetta kullanma fırsatım oldu.o araçta klimayı motordan ayırmışlar ve tüketimi etkileyen bir değişiklik görmedim ben.benim alacağım astrada böyle bir durum var mı??    eğer yoksa klima kullanımı yakıt artışını ne derece arttırır.bilgi verirseniz çok sevinirim....herkese kazasız belasız iyi sürüşler dilerim...
bizim araçlar klima ile aynı ayırma söz konusu değil sanırım, klima full açınca yokuşta performansında düşüklük gösteriyor biraz
ama uzun yolda 3-4 kademe açıkken zaten cc ile aracı 110-120 ye sabitliyorum performans eksikliği pek hissetmiyorum
ben dün 160-170 km yaptım full klima açıktı 4 kademede çok fazla yakıt artışı hissetmedim, 1-2 litre fazla yakıyordur sanırım tam ölçmedim ama

hımm bu durum pek iyi olmamış..bu kadar güzel ve donanımlı bir araç için neden böyle birşey akıl etmezler anlamış değilim.jetta almayı çok isterdim ancak fiyatları görünce insan vazgeçiyor.:(( o sınıf bir araca 60bin tl de verilmez ki...neyse sorun değil, opel olsun bir iki litre fazla yaksın sorun değil artık:((

hımm bu durum pek iyi olmamış..bu kadar güzel ve donanımlı bir araç için neden böyle birşey akıl etmezler anlamış değilim.jetta almayı çok isterdim ancak fiyatları görünce insan vazgeçiyor.:(( o sınıf bir araca 60bin tl de verilmez ki...neyse sorun değil, opel olsun bir iki litre fazla yaksın sorun değil artık:((
moralinizi bozmayın ben 6 aydır 1.3 aracımı kullanıyorum, tekrar araç alacak olsam yine bu aracı tercih ederdim
araca her binişimde aracımı bir kez daha seviyorum..

.o araçta klimayı motordan ayırmışlar ve tüketimi etkileyen bir değişiklik görmedim ben.benim alacağım astrada böyle bir durum var mı??    eğer yoksa klima kullanımı yakıt artışını ne derece arttırır.bilgi verirseniz çok sevinirim....herkese kazasız belasız iyi sürüşler dilerim...
klima gücünü nerden alıyor peki?

Sn. Ercub;

Çok net hatılamıyorum ama sanki bir ara Astra H larda çekişi ve yakıtı etkilemeyen elektrik motorundan güç alan klima kompresörü kullanılmıştı; dediğim gibi net olmasa da gazete reklamlarından öyle birşey hatırlıyorum.

Geri