Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

sn.alahan1963, sanırım siz CD500'den bahsediyorsunuz. sn.markopaşa86 cyclone için sormuştu.. :)

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=ercub link=topic=141.msg35927#msg35927 date=1307545014]
[quote author=markopasa86 link=topic=141.msg35905#msg35905 date=1307530802]
Cyclone da gitmek istediğiniz yeri seçerken, sizi ara sokaklardan yada anacaddelerden mi götürmesi ile ilgili bir seçenek varmı? Çünkü benimde çevreyoluna çıkana kadar götürdüğü yollar bildiğin daracık mahalle araları, halbuki ben ana cadde üzerinden gitmek istiyorum. Sanırım en kestirme yol neresiyse ordan götürüyor. İstediğimiz yoldan gitmeyi seçebiliyormuyuz?
yanlış hatırlamıyorsam navi ekranının sol alt köşesinde menu diye bir sekme olacak. o sekmeyi tıkladığınız zaman açılan ekrandan yol gösterimini süre yada mesafeye göre ayarlayabiliyorsunuz..
[/quote]

[/quote]
hemen düzeltme yapmak istiyorum. sol alttki sekme menü değil ROTA olacak. ROTA sekmesinden dediğim ayar yapılabiliyor..

Dün Elazığ'dan Tekirdağ'a 1370 km'lik bir yol yaptım, Allah cruise control lü bulandan da, araca uygulayandan da razı olsun diyorum

çellocu link' Alıntı:
Dün Elazığ'dan Tekirdağ'a 1370 km'lik bir yol yaptım, Allah cruise control lü bulandan da, araca uygulayandan da razı olsun diyorum
kesinlikle uzun yolculukta mükemmel birşey

çellocu link' Alıntı:
Konu ile biraz alakasız olucak ama tekirdağa kınalı üzerinden mi, otobandan mı gittiniz sn.çellocu? Trafik yoğunluğu kınalı-tekirdağ arasında yoğun olsa gerek eğer ordan gittiyseniz.

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=çellocu link=topic=141.msg36934#msg36934 date=1308292307]
Konu ile biraz alakasız olucak ama tekirdağa kınalı üzerinden mi, otobandan mı gittiniz sn.çellocu? Trafik yoğunluğu kınalı-tekirdağ arasında yoğun olsa gerek eğer ordan gittiyseniz.
[/quote]

Zaten otobandanda gitseniz Tekirdağ'a gitmek için Kınalı'da çıkmanız lazım bende öyle yaptım Kınalı-Tekirdağ arası gayet sakindi (saat 22:00'da)üstelik yeni asfalt yapılmış tabiri caizse kaymak gibi

çellocu link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=141.msg36938#msg36938 date=1308292976]
[/quote]

Zaten otobandanda gitseniz Tekirdağ'a gitmek için Kınalı'da çıkmanız lazım bende öyle yaptım Kınalı-Tekirdağ arası gayet sakindi (saat 22:00'da)üstelik yeni asfalt yapılmış tabiri caizse kaymak gibi
[/quote]
Bizim öncede Marmara Ereğlisinde yazlık vardı fakat o zamanlar tek gidiş tek gelişti, biz yazlığı sattıktan sonra yolu genişletti adamlar  walll Bizde zaman zaman trakya ya müşteri ziyaretlerine gidiyoruz o yüzden o yolun durumu benim için önemli :)

ercub link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=141.msg35931#msg35931 date=1307546335]
[quote author=ercub link=topic=141.msg35927#msg35927 date=1307545014]
[quote author=markopasa86 link=topic=141.msg35905#msg35905 date=1307530802]
Cyclone da gitmek istediğiniz yeri seçerken, sizi ara sokaklardan yada anacaddelerden mi götürmesi ile ilgili bir seçenek varmı? Çünkü benimde çevreyoluna çıkana kadar götürdüğü yollar bildiğin daracık mahalle araları, halbuki ben ana cadde üzerinden gitmek istiyorum. Sanırım en kestirme yol neresiyse ordan götürüyor. İstediğimiz yoldan gitmeyi seçebiliyormuyuz?
yanlış hatırlamıyorsam navi ekranının sol alt köşesinde menu diye bir sekme olacak. o sekmeyi tıkladığınız zaman açılan ekrandan yol gösterimini süre yada mesafeye göre ayarlayabiliyorsunuz..
[/quote]

[/quote]

bu bilgi iyi oldu ama geçenlerde kurcalarken ayarları bozdum... 011zaa zor düzelttim dikkat edin derim
hemen düzeltme yapmak istiyorum. sol alttki sekme menü değil ROTA olacak. ROTA sekmesinden dediğim ayar yapılabiliyor..
[/quote]

çellocu link' Alıntı:

sn çellocu kardeş. super yol yapmışsınız. araç yakıt tüketimi ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz? mesela hangi hızda kaç km yol yapabildiniz. yakıt tüketimi ne oldu?

türk_187 link' Alıntı:

sn çellocu kardeş. super yol yapmışsınız. araç yakıt tüketimi ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz? mesela hangi hızda kaç km yol yapabildiniz. yakıt tüketimi ne oldu?
[/quote]

Yol tüketimiyle ilgili bilgiyi "Dizel yakıt tüketimi" başlığında yazdım birader, 1,6 astra dan sonra rüya gibi bir şey :)

Geri