Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

hllb link' Alıntı:
[quote author=vehicle_dynamics link=topic=141.msg56983#msg56983 date=1321376430]
Aynı zamanda bir sesin kaynağını farkettim, benim ön camın sol altına en yakın olan höporlerden zırıltı geliyordu.Baktım bu parça sahinden ileri geri oynuyor.Bir şekilde sabitlemek gerekicek.
eğer ses kesilmezse servise gidip ön tekerlekteki davlumbazları kontrol ettirin. ben de kapı içinden ses geliyor sanmıştım ama meğer davlumbazda rüzgardan dolayı titreşim oluyormuş, davlumbazdaki boşluk giderilince ses kesildi.
[/quote]
Benimde sol ön hoparlör bölgesinden gelen özellikle uzun otoyol sürüşünde duyup kaydettiğim  kısa aralıklı patırtı sesini servise gösterdiğimde davulumbaz izolasyonu yapılmıştı

çellocu link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=141.msg57109#msg57109 date=1321398553]
Pufffff... Bu aralar sıkılıyorum arabamla acilen uzun yol izlenimleri edinesim var ...

Aman karda kışta bir yere çıkmayın abi çok stresli oluyor.
[/quote]

O da var ya gerçi..

AEE25 link' Alıntı:
aracımı aldığımda ortalama yakıt tüketimi 4.8'di.. iki günlüğüne ankaraya gittim, istanbula döndüğümde ortalama yakıt 5.5'e çıktı :) hala indiremiyorum o kadar sakin kullanmama rağmen, gerçi 15 bin bakımı geldi birazda ona bağlıyorum, bakımdan sonra düşer belki..
1.3 95hp olmasına rağmen ite kaka 210'u gördü :) zaten bi ankara yolunda gördüm daha da yemedi  steeringwheel

Daha ne yesin 210 az mı ?  ;D

Bende ilk nitelikli uzun yoluma kısmetse cuma sabahı çıkacağım, bakalım İstanbul'a gidiş ve gelişte tüketim nasıl olacak. (Konfordan yana şüphem hiç yok, eminim ilk kez oram buram tutulmadan ve sağ ayağıma kramplar girmeden bir uzun yol deneyimi yaşayacağım.)  (:

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hayırlı yolculuklar..

Sagolasin abi, guzel bir yolculuk olacagini hissediyorum. (:

GNSpower link' Alıntı:
Bende ilk nitelikli uzun yoluma kısmetse cuma sabahı çıkacağım, bakalım İstanbul'a gidiş ve gelişte tüketim nasıl olacak. (Konfordan yana şüphem hiç yok, eminim ilk kez oram buram tutulmadan ve sağ ayağıma kramplar girmeden bir uzun yol deneyimi yaşayacağım.)  (:

Uzun yolda müthiş bir araba, Elazığ-Tekirdağ arasını hiç kasmadan rahat rahat gidip geliyorum. Ah birde navi olaydı, film falan süper olurdu

çellocu link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=141.msg69882#msg69882 date=1323773333]

Uzun yolda müthiş bir araba, Elazığ-Tekirdağ arasını hiç kasmadan rahat rahat gidip geliyorum. Ah birde navi olaydı, film falan süper olurdu
[/quote]

O zaman arabadan cikar is, ucaga donerdi tam. (:

Benim için navi olmazsa olmaz ama tam bir yer yön bulma özürlüsü olduğum için, dvd vs izlemek çok keyifli ama sonuçta onu da hareket halindeyken kullanamıyorsunuz bu açılardan çok da elzem değil.

Bazen evde ya da işte sıkılınca iyi oluyor dinlenmek için..

Haftasonu Ankara-Mersin arası 940 km lik yolu 1 depoyla tamamladım. şehiriçinde 200 km daha aynı depoyla yol yaptım. 120 km/h sabit hızla kullandım. Ortalama yakıt tüketimi 4.5 olarak gözüküyordu. Uzun yolda aracın yola oturuşu virajlarda savrulmayışı çok hoşuma gitti. Açıkcası bu kadarını beklemiyordum. Aracı denemek için basim dedim max 195 km/h gördüm. Gayet memnun kaldım uzun yol performansı ve konforundan. :) 

Geri