Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

Bu araçların uzun yol konforu gerçekten iyi, hani ş.içinde müthiş bir yaylanma konforu vb sunmuyor ama ş.arası yolculuklarda oldukca az bir yorgunlukla yolu tamamlıyorsunuz ki tüm testlerinde de bu özelliği vurgulanıyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu araçların uzun yol konforu gerçekten iyi, hani ş.içinde müthiş bir yaylanma konforu vb sunmuyor ama ş.arası yolculuklarda oldukca az bir yorgunlukla yolu tamamlıyorsunuz ki tüm testlerinde de bu özelliği vurgulanıyor.
evet abi cidden çok iyi hani "akıp gidiyor" diyorlar ya aynen öyle ben çok memnun kaldım. Virajlardada kesinlikle savurmuyur 120 ye sabitledim kendi gitti :)

noproblem91 link' Alıntı:
Haftasonu Ankara-Mersin arası 940 km lik yolu 1 depoyla tamamladım. şehiriçinde 200 km daha aynı depoyla yol yaptım. 120 km/h sabit hızla kullandım. Ortalama yakıt tüketimi 4.5 olarak gözüküyordu. Uzun yolda aracın yola oturuşu virajlarda savrulmayışı çok hoşuma gitti. Açıkcası bu kadarını beklemiyordum. Aracı denemek için basim dedim max 195 km/h gördüm. Gayet memnun kaldım uzun yol performansı ve konforundan. :) 

ankara adana arası 450 artı 50 mersinde 500 km nasıl 940 anlamadım sanırım 490 yazacaktınız

bulent_tnt link' Alıntı:
belki uzun yoldan gitmiştir

açıklama bekliyorum zaten sayın bülent_tnt  :D neden uzun yoldan gitsin yaw benzini suriyeden mi alıyor arkadaş :)

Tolga CESUR link' Alıntı:
açıklama bekliyorum zaten sayın bülent_tnt  :D neden uzun yoldan gitsin yaw benzini suriyeden mi alıyor arkadaş :)
belki para cok keyıf degılmı adamlar boşuna dememiş eve uzun yoldan donmek ısteyeceksınız dıye

bulent_tnt link' Alıntı:
belki para cok keyıf degılmı adamlar boşuna dememiş eve uzun yoldan donmek ısteyeceksınız dıye

o adamlar da biliyor bizim milletin ne oldugunu ki uzun yoldan devam diyorlar  ;)

joseph33 link' Alıntı:
gidiş dönüş 940 km olmasın sakın...

ankara mersin arası yolu diyor öyle olsa gidiş dönüş diye belirtirdi sanırım

eve uzun yoldan dönmeyi tercih ettim abiler :)  kusura bakmayın yanlış anlaşılma olmuş ankara mersin arasında 940 km yol yaptım demek istemiştim gidiş geliş toplam 940km

Geri