V E C T R A C ' Ler Buraya

:D :D
teşekkürler,,benimde dediğim gibi aklımdan geçen fiyat bu civarlarda,,,ve eski kasa vectra-astradaki gibi plastik kısımlar yumuşak olmadığından dökülme yapıcağınıda pek sanmıyorum.............
ben yaptırdım arka tampon altı ve maşpiyellerde problem yok ama ön tamponda çatlamalar oluo... ama görüntü %100 değişio şiddetle önerilir:D :D :D

ben yaptırdım arka tampon altı ve maşpiyellerde problem yok ama ön tamponda çatlamalar oluo... ama görüntü %100 değişio şiddetle önerilir:D :D :D
evet görüntü özellikle sizin renklerde gerçekten çok değişiyo siyahtada yakışcağını düşünüyorum....ön tampondaki çatlasın o kadarda olur :D oda zaten önden tabi taş felan çarpması çok olduğu için oluyodur..........

ewet bende burdayım ve yarın fıyat alcam sızınle paylasırım bende ufaktan bı degısıme gıdıyorum

yan ve arka taraflada sorun olmuyor ama on taraf cok cğirkin duruyor. o yuzden yana yana ön karlık aramaktayımdır. park yerlerinde kaldırımlara filan sürtmeden dolayı hept on taraf baya iğrenc durumda ustaya sordum boyat yine aynısı olur diyor..

berfe.

yan ve arka taraflada sorun olmuyor ama on taraf cok cğirkin duruyor. o yuzden yana yana ön karlık aramaktayımdır. park yerlerinde kaldırımlara filan sürtmeden dolayı hept on taraf baya iğrenc durumda ustaya sordum boyat yine aynısı olur diyor..

berfe.

YA DİKKAT EDİCEKSİN KARLIK ZOR AMA DİĞER ARABALARDAN UYDURMA Bİ KARLIK OLABİLİR... BULURSAN HABERİMİZ OLSUN;)

merhaba

Sonuna kadar katılıyorum ön sakallı ben 4 kez boyattım ...ama ğörüntü başka oluyor !!!!!!!!!! tam bir keyif .. ayrıca arka fren lambalarını silecegim yeni kasa astralara benziyor gibi geldi ( çok kötü)
heyyyyyyt079ta1.jpg

benım aldıgım fıyat on ve arka tampon dahıl yan marspıye ve arka ve on eklentıle koruma boyaları ve astarlarıyla bırlıkte tamponun macunları fln hersey ıcınde 500 lıra

Sonuna kadar katılıyorum ön sakallı ben 4 kez boyattım ...ama ğörüntü başka oluyor !!!!!!!!!! tam bir keyif .. ayrıca arka fren lambalarını silecegim yeni kasa astralara benziyor gibi geldi ( çok kötü)
heyyyyyyt079ta1.jpg
real c araban cok güzel masallah ama söylediin gibi fren lambalarını deiştirip koyu renkli stoplardan takarsan bence aracın cok daha güzel olur.Bende senin panjurdan arıyorum ama irmscher yokmus artık.anca dısarıdan birini bulursam getirtecem

Geri