mustafa kardeş sen forumdaa bi konuda vectra c süper ama birazda yumuşak olsaydı keşke demişsin.neyi kastettin yumuşak demekle?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süspansiyon araba biraz sert gelio bana:good:mustafa kardeş sen forumdaa bi konuda vectra c süper ama birazda yumuşak olsaydı keşke demişsin.neyi kastettin yumuşak demekle?![]()
güvenliğine bi lafım yok maşallah ama yumuşak olupta güvenli olan arabada çok keşke diyorum birazcıkerkek adamın sert arabası olurbenim vectrada da çok sert bir süspansiyon var ama ben bu haline hastayım.gidişini müthiş güvenli buluyorum
bende boyatıcam sanayide sordum astarı dahil 200 dedilerbeyler arabamın alt gövde rengi olmayan yerlerini boyatmayı düşünüyorum,,,bugün sanayide autoking diye bi firmayla konuştum, 1. fiyat olarak abartılar biraz,,,2. olarakta taş çarpması felan dışında da dökülme yapabilir dedi,,,,bana pek inandırıcı gelmedi,,,,boyatan arkadaşların yorumlarını almak istiyorum,,,iyi bi işçilikle böle bi sorun olur mu?? bide fiyat olarak ön tampon altı-arka tampon altı ve yan maşpiyellere 400 lira gibi abartı bi rakam verdiler....kendi boyacımla konuşmadım henüz ama bunun yarısına yapar gibime geliyo![]()
teşekkürler,,benimde dediğim gibi aklımdan geçen fiyat bu civarlarda,,,ve eski kasa vectra-astradaki gibi plastik kısımlar yumuşak olmadığından dökülme yapıcağınıda pek sanmıyorum.............bende boyatıcam sanayide sordum astarı dahil 200 dediler