V E C T R A C ' Ler Buraya

mustafa kardeş sen forumdaa bi konuda vectra c süper ama birazda yumuşak olsaydı keşke demişsin.neyi kastettin yumuşak demekle?:)

mustafa kardeş sen forumdaa bi konuda vectra c süper ama birazda yumuşak olsaydı keşke demişsin.neyi kastettin yumuşak demekle?:)
süspansiyon araba biraz sert gelio bana:good:

erkek adamın sert arabası olur:)benim vectrada da çok sert bir süspansiyon var ama ben bu haline hastayım.gidişini müthiş güvenli buluyorum

arkadaşlar bu krom işini reklamcılarda satılan krom folyolar var yapışkanlı arabanın bir bölümüne denedim oluyor fakat diğer krom aksesuarlara göre mat kalıyor onun için pek yakışmadı yahu..

erkek adamın sert arabası olur:)benim vectrada da çok sert bir süspansiyon var ama ben bu haline hastayım.gidişini müthiş güvenli buluyorum
güvenliğine bi lafım yok maşallah ama yumuşak olupta güvenli olan arabada çok keşke diyorum birazcık :D:)
neyse allah kaza bela vermesin;)

2004 VECTRA C ile bende burdayımmm ;)

bende burdayım
pict0222nr5.jpg

pict0218wi1.jpg

beyler arabamın alt gövde rengi olmayan yerlerini boyatmayı düşünüyorum,,,bugün sanayide autoking diye bi firmayla konuştum, 1. fiyat olarak abartılar biraz,,,2. olarakta taş çarpması felan dışında da dökülme yapabilir dedi,,,,bana pek inandırıcı gelmedi,,,,boyatan arkadaşların yorumlarını almak istiyorum,,,iyi bi işçilikle böle bi sorun olur mu?? bide fiyat olarak ön tampon altı-arka tampon altı ve yan maşpiyellere 400 lira gibi abartı bi rakam verdiler....kendi boyacımla konuşmadım henüz ama bunun yarısına yapar gibime geliyo :D

beyler arabamın alt gövde rengi olmayan yerlerini boyatmayı düşünüyorum,,,bugün sanayide autoking diye bi firmayla konuştum, 1. fiyat olarak abartılar biraz,,,2. olarakta taş çarpması felan dışında da dökülme yapabilir dedi,,,,bana pek inandırıcı gelmedi,,,,boyatan arkadaşların yorumlarını almak istiyorum,,,iyi bi işçilikle böle bi sorun olur mu?? bide fiyat olarak ön tampon altı-arka tampon altı ve yan maşpiyellere 400 lira gibi abartı bi rakam verdiler....kendi boyacımla konuşmadım henüz ama bunun yarısına yapar gibime geliyo :D
bende boyatıcam sanayide sordum astarı dahil 200 dediler

bende boyatıcam sanayide sordum astarı dahil 200 dediler
teşekkürler,,benimde dediğim gibi aklımdan geçen fiyat bu civarlarda,,,ve eski kasa vectra-astradaki gibi plastik kısımlar yumuşak olmadığından dökülme yapıcağınıda pek sanmıyorum.............

Geri