Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gh912 İstersen sen benim panjuru al bende senin sunroof'u alayım nedersin ?? İnan harika duruyor sunroof 'a bayılıyorum vectra -c de bence en önemli yeri orası Allah kaza bela vermesin kardeşim
gh912 İstersen sen benim panjuru al bende senin sunroof'u alayım nedersin ?? İnan harika duruyor sunroof 'a bayılıyorum vectra -c de bence en önemli yeri orası Allah kaza bela vermesin kardeşim
İKİSİDE BENDE OLSA OLMAZMI O PANJURU BULMAK İÇİN SORMADIGIM YER KALMADI.ALMANYADAN BİR TANIDIK BULMAYA CALISIYORUM GETİRTMEK İÇİN.ARABA O PANJURLA COK BASKA DURUYO GERCEKTEN
buradan siparis verdikmi yanlız göndermede sorun oluyormu hic daha önce böyle yurt dısından siparis veren varmı acaba ? Tamam 177 € veririzde gelmezse...(
Arkadaşlar nasıl olmuş iddaya girdim orjinali mi yoksa photoshoplu halimi daha çekici duruyor fikirlerinizi verirseniz sevinirim. Not: ilk photoshop yapışım.