V E C T R A C ' Ler Buraya

mwgrnt128j

Tuner tuşuna 3-5 saniye basılı tutunca orda çıkan bi menu olması lazım ordan svcd diye bişey vardı galiba +1+2+3+4+5 diye devam ediyor o araç yolculugunda hızlandıkca sesi artıran özellik. ayrıca orda sadece bu özellık yok başka ozellıklerde açılıyor

bilgi içn teşekkür ederim.

abiler b 13 w serisi şanzımanı cıkardım cıkarma sebebim hurdacıdan aldığım bu şanzımanın prizdireğin kenarında catlak cıktı sürekli şanzımana yağ koyuyorduk hurdacı yı aradık abi elimde 13 w yok sen şehir içi kullanıyorsun 3,94 c takalım dedi vallaha taktık w serisin den kalkışları cok seri. yazılım ve birtakım düşüncelerim vardı hiç birine gerek kalmadı arac cok serileşti tam gaz yaparsan resmen arac cıldırıyor w serisinde ise bu biraz zaman alıyordu 3,94 c de ise gaz tepkimesi cok net anında arac kendini toparlıyor şimdi diyer aracada bu 3,95 c takacağız doktor sanada tavsiyem 3,95 olur bilgin olsun ama uzun yol yapıyorum devamlı şehir dışı dersen w serisi öneririm

selim abi teşekkür ettim. bena ara sıra istanbuldan samsun sinop yapıyorum. son sürat mı düştü selim abi uzun yolda ne oluyor

w serisi uzun yolda biçilmiş kaftan arac düşük devirde cok rahat yol alıyor ara sıra demişsin onun için tavsiye etmem şehir içi için w serisi pek uygun deyil 1, vites canlı ama öncedende söyledim 2, vitese atınca sıkıntı oluyor arac zor toparlanıyor w serisinin farkı vites aralıkları cok uzun c serisi şehir içi için daha atak ve seri 3,95 oranlı takılı buna istinaden söylüyorum

34 BM 9972 kimin C si opelim.net sticker ı vardı :D biraz önce evimin önünden geçtide gelin konvoyundaydı sanırım. Siyah bir Q7'ydi gelin arabası :D

Geri