V E C T R A C ' Ler Buraya

duyarlı hızlandıkça açılıyor

Abi bu duyarlı işi nasıl bişi vallaha ben böyle bir sistemden haberdar değilim.
Detaylı olarak bir kez daha açıklarmısın...

Ancak şunu biliyorum. Aracın fren sistemleri abs -esp gibi sistemler 3-4 sn devreye girdikten sonra şoförün panik olmaması için sesi otomatik kısıyor diye biliyorum.

Abi bu duyarlı işi nasıl bişi vallaha ben böyle bir sistemden haberdar değilim.
Detaylı olarak bir kez daha açıklarmısın...

Ancak şunu biliyorum. Aracın fren sistemleri abs -esp gibi sistemler 3-4 sn devreye girdikten sonra şoförün panik olmaması için sesi otomatik kısıyor diye biliyorum.

Tuner tuşuna 3-5 saniye basılı tutunca orda çıkan bi menu olması lazım ordan svcd diye bişey vardı galiba +1+2+3+4+5 diye devam ediyor o araç yolculugunda hızlandıkca sesi artıran özellik. ayrıca orda sadece bu özellık yok başka ozellıklerde açılıyor

Abilerim ben de vectraların radyo düğmelerinin ne işe yaradığını merak ediyorum.. AS TC RDS falan..nedir mesele?Kitapçığında da almanca v çok kısa yazılı..Bilen abilerim varsa yardımcı olabilirler mi?

Tuner tuşuna 3-5 saniye basılı tutunca orda çıkan bi menu olması lazım ordan svcd diye bişey vardı galiba +1+2+3+4+5 diye devam ediyor o araç yolculugunda hızlandıkca sesi artıran özellik. ayrıca orda sadece bu özellık yok başka ozellıklerde açılıyor

Birsürü bişi yazıyor ben de diyorum aymış. Acaba bunlar ney? Demekki hıza duyarlı Özellik oradanmış. pty filan da yazıyor ama ne işe yarar bilmiyomm. :d Teşekür ederim abi.

Abilerim ben de vectraların radyo düğmelerinin ne işe yaradığını merak ediyorum.. AS TC RDS falan..nedir mesele?Kitapçığında da almanca v çok kısa yazılı..Bilen abilerim varsa yardımcı olabilirler mi?

AS -Automatic Serach demek
TC degilde TP olması lazım (TP - Traffic Program)
RDS - Radyo Data sistem (radyo isimleri ve radyonun yayınladıgı bilgileri görmeye yarar şarkı ismi tarih telefon vb.)

Birsürü bişi yazıyor ben de diyorum aymış. Acaba bunlar ney? Demekki hıza duyarlı Özellik oradanmış. pty filan da yazıyor ama ne işe yarar bilmiyomm. :d Teşekür ederim abi.

PTY - RDS ile beraber çalışır ve Radyo İstasyonu yayınının özelliğini ifade eder

Bilgiler İçin sağol abi. Teşekürler. Vallahi epeyi karışık aslında. :) Ben biraz kurcalayayım teybimi :D

Beyler kovulmadan bir soru sorabilirmiyim :)
11 yıllık göz ağrımı değiştirmek istiyorum VECTRA C kasa düşünüyorum nasıl bir araçtır memnunmusunuz?(2004-2005 model civarı )

Beyler kovulmadan bir soru sorabilirmiyim :)
11 yıllık göz ağrımı değiştirmek istiyorum VECTRA C kasa düşünüyorum nasıl bir araçtır memnunmusunuz?(2004-2005 model civarı )

Çok memnunuz tavsiye ederiz. 2005 design edition bak derim.

ama benzin sorununda yoksa güzel bi 2.0 turbo bul derim

bende varım
grnt077.jpg
inşallah resimler çıkmıştır

Geri