Yok yok bu normal bence.Kışın daha da artar bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adını bende bilmiyorumda karlık derken ön tamponun altında 3-4 santimlik siyah plastik parçayı diyorumkarlık derken siyah dilden mi bahsediyorsunuz eğer oysa hiç gereği yok zaten o dışardan görünmüyor bile birde onu sıfır taksanız 2 haftada eski haline döner yere toza kire çamura en çok temas eden parça zaten tamponu koruması için konulmuş ilk darbeyi o alıyor..
eğer karlıkdan kastınız o ise yoksa benim arabada karlık yok yani normal karlık gibi karlık yok hiç bir vectrada da görmedim orjinalden bahsediyorum..
evet haklısın kışın artıyor bide soğuk havalarda sehir içindeki tümseklerden geçerken de gacırt diye ses yapıyodu onu bu yaz servisde haletirdim umarım kısın gineyapmazYok yok bu normal bence.Kışın daha da artar bu.
hayır amartsörlerde kesin bisey yok diyorlar alt takımlar da tertemiz diyorlar ben yetkili servisin yalancısıyımamortisörlerde kaçırma başlamıştır kasise sert girince tak diye içeriden yukarı vurur değiştirmek veya idare etmek lazım ve çift değişiyor onlar