V E C T R A C ' Ler Buraya

karlık derken siyah dilden mi bahsediyorsunuz eğer oysa hiç gereği yok zaten o dışardan görünmüyor bile birde onu sıfır taksanız 2 haftada eski haline döner yere toza kire çamura en çok temas eden parça zaten tamponu koruması için konulmuş ilk darbeyi o alıyor..

eğer karlıkdan kastınız o ise yoksa benim arabada karlık yok yani normal karlık gibi karlık yok hiç bir vectrada da görmedim orjinalden bahsediyorum.. :)
adını bende bilmiyorumda karlık derken ön tamponun altında 3-4 santimlik siyah plastik parçayı diyorum

Son düzenleme:
vectra c ciler sitede de sadece sorun yok sorun olmayınca konuda açılmıyor .. araçlar zaten full pek yapılıcak bir şeyde yok açıkcası .. onlarda önceden yazılıp çizilmiş .. :)) ne yapalım öyle bakıp çıkıyoruz

konu deyince benim aractaki dvd nazar değdi ekranın sağ alt köşe calibrasyonu gitti servise bıraktım cylong firmasına bakalım ne olacak orj. mp3 taktım arac içi resmen karardı inşallah yapılacak fazla parada tutmaz biran önce kavuşurum arıza yapmasının sebebi benim oğlan ellerinizden öper 12 yaşında ekrana parmağıyla olanca gücüğle bastırmış yanıma geldi baba dvd calışmıyor dedi tabi anlattı doğruyu söylediği için ses etmedim ama içim içimi yedi neyse sağlık olsun dedim touchscreen arızalı hiç anlamadığım konular bakalım ne olacak

geçmiş olsun kardes kaç liraya aldın masallah guzelmis vectra c1 lerede uyuyomu direksiyondan da kontol edilebiliyomu bi de markası ne çokmu soru sordum ne:)

Geri