selam arkadaşlar vectra c almayı düşünüyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var eski aracım astra gl idi 16000 tl ye sattım şuan vectralara taktım kafayı görüşlerinizi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isabetli bir düsünce olmus gayet donanımlı ve fiyatıda uygun yakıtı merak ediyosan ben landronza sralı sisitem lpg taktırdım 170 - 160 kurus yakıyo klmetrede bi de internetteki yalan yanlıs yorumlara takılma yok cok arza vaeriyomus filan diye hırpalanmamısn alırsan hic bir sorun yok örneğin bnm racımı alalı bi yıloldu daha arıza olarak harcadıgım para 50 lira o da teybine modelini sorarasan 2003 üstü elegance al derim eyer onlar pahalı dersen gine 2003 üstü comfort da alabilirsin cünkü 2003 de tam donanımlı deil arclar örnegin krom cerceveli ibreler gibi hatta c1 düsünüyosan 2005 model al derim onların comfort da teyp mp3 lü sana önerim bide alıcı oldugun aracı ekspertiz için yetkili servise götür gecen seneki tecrübalerimden sylyrm servis ne var ne yoksa söylüyor garanti olur ha bide adana mersin tarafından cok düsünme gecen sene oraya iki rabaya bakmaya gittim orada vectra cler cok ele düsmüs durmda ıkıside cok hırpalanıktı umarım yardımcı olmusumdurselam arkadaşlar vectra c almayı düşünüyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var eski aracım astra gl idi 16000 tl ye sattım şuan vectralara taktım kafayı görüşlerinizi bekliyorum
tesekkurler bide araban için kulandığın boya koruyucu, cila gibi araç bakıma ürün varmı ki kesin vardır arçdan belli oluyo hangi marka ve hangi ürünü önerirsin senin araç mükammel görünüyo bende yaptırsam bide marşpiyer için önerdiğin seylari uyguluycam bunlar toz toplamaz işallah