V E C T R A C ' Ler Buraya

Evet forumda var Baktım denedim de olmadı Hakan abi...Bence d 1sürü özellik olacağını düşünüyorum...Sonuçta vectra c nin en donanımlı aracı...Bu özellikler standart oalrak zaten diğer opel araçlarında da var.Anlamadığım bizim araçta neden olmuyor...Ya da böyle vectra c için ayrıntılı özelliklerin yapılışını kesin bilen varsa nasıl mümkündür?

vardır eminim ben kurcalamadım o kapı kitleme olayını sen yapamamışındır çünkü 2004 vectra c comfort tu olan arkadaşım var onda o otomatik kapı kitleme aktif.. yani onda varsa seninkinde hayli hayli vardır..

Vectra C için settings tuşuna basılı tutmanız lazım.
(C1/C2 farkediyor mu bilmiyorum, bizimki C2'ydi)

/watch?v=8wnpoLUU7q4

http://www.youtube.com/watch?v=8wnpoLUU7q4

kapıların hareket halinde kilitlenmesi olayını bende aracın kitabından okuyup denemiştim olmadı
(Comfort)

benim 2006 C2 comfort ve kapıların otomatik kitlenmesi özelliği oldu, kumanda kilidi ve kapının üstündeki kilit tuşuna aynı anda 5 snye kadar bastım oldu :D

Tamam erdem abi teşekürler :) bir de o motor yağı ile dijital km saatini yol bilgisayarında çıkartabiliyormuşuz.Aracın hızına göre de radyo sesini arttırmak için keza aynı şekilde...Yalnız bnmki c1...

o aracın hızı arttıkça radyo sesi artması galiba bende aktif o özellik bende onu merak ediyorum..

artan radyo sesinin videodaki settings'e basılı tutmayla bağlantısı yok demiş oluyum.
normal bildiğimiz ayarlar içinde vardı. tam yerini hatırlamıyorum.

radyo deyince aklıma geldi benim dvd cylong dan gelmiş pazartesi takacağız ekran da calibrasyon sorunu yüzünden ekran komple deyişmiş inşallah fazla para istemezler ustayada tembih etmiştim ekranı komple deyişimi pahalıya mal olursa haber ver yaptırmayalım onun yerine cama yapışan navilerden alırım diye düşünüyordum dvd diyer fonksiyonlarını direksiyon üzerinden yapıyordum neysekac para cıkacak sa artık sineye cekeceğiz inşallah cok tutmaz.

Selamlar herkese. Daha önce forumda hatırlayanınız vardır otosens al-90 far sensörü satılıyordu. Bende aldım fakat gerek memleketimde gerek başka şehirde hiçkimseye taktıramadım. Bundan alıpta kullanan varmı acaba ?

Geri