doktor ne yptın be kardeş benimki 300 000km yaklaştı ne zaman deyiştiriyoruz vectraları opel gurubu cok deyişti j leri in leri ne alalım doktor olmazsa olmazlardan turbolu düşünüyorum birazda biz tork yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben picasso bakıyom paramda hazır ama işlere güvenemiyorum benim kide 90.000km geçti
motordan da pek anlamam, bir parçamıdır değilmidir bilmiyorum. gariptir ama ikiz takkesine çok benzettim
sürüş dinamikleri çok zevkli olduğu, genişlikte vectrayı aramacağımı. dizel oluşu yarı otomatik güvenilir şanzımana sahip olması (hanım istiyor oto) aile kalabalıklaştı birde o yüzden. 2.0 donanım açısın avantajı olabilir. yakıtta fark yoksa 2.0 da olur. günde 60km yapıyorum önemli benim için vergiyi çok problem değil. reno henüz otomaik değil o yüzden reno düşünmüyorum 2011 edc getirdi ama ne olduğu daha belli değil 2008-2009 5 kişilik picasso bakıyorum hanım uzunu istemiyorvolkan picasso çok güzel araba ama alabiliyorsan 2.0hdi executive ini al çünkü talep olmadığı için limitli getirtildi onlar full+full araba sonradan 1.6 hdi executivelerde donanımdanda kırpdılar motordanda..
yada renaultda ona eş değer grand scenic var picasso ile birebir aynı sadece renualt ve scenic..
picassoyu neden seçdin bilmiyorum ama süürşü çok farklı keyifli sadece sürerken alışma meselesi gerekiyor önü arkası bir garip hayatımda gördüüğümde en farklı ön göğse sahip araç ilk defa bir arabada otobüslerdeki koltuk arkası bardaklıklardan görmüşdüm..
Serkan abi, şu imzanı aylardır görüyorum, inceliyorumda, şu kırmızı içindekinin ne olduğunu bir türlü kestiremedim motordan da pek anlamam, bir parçamıdır değilmidir bilmiyorum. gariptir ama ikiz takkesine çok benzettim