V E C T R A C ' Ler Buraya

asla lastiklerin durumu iyi olmadan yola çıkmayalım lütfen ;)

konumuz kaza değil ama vectra yüzünden atladım :)dün akşam saat 7 gibi bir viraja 130 la girdim ve arkayı savurup kaldırıma arka sağ jantı vurmam la araba spin atmaya başladı tam toparladım derken ön sol tarafı bir direkle kaldırıma vurduğum gibi jant yamuldu 4 5 spin daha atarak toparladım arabayı... üstündeki lastikler pek sağlıklı olmasada vectra bu başka bir araç olsaydı takla atabilirdim ve gerçekten sağlam bir araba...

Ekli dosyalar

• SNC00718.webp
    SNC00718.webp
    43.1 KB · Görüntüleme: 36
  • SNC00719.webp
    SNC00719.webp
    44.6 KB · Görüntüleme: 23
  • SNC00717.webp
    SNC00717.webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 18
  • SNC00716.webp
    SNC00716.webp
    41.9 KB · Görüntüleme: 20
Geçmiş olsun öncelikle.. Vectra C ler buraya konusu baya renklendi. Her türlü konu konuşulabiliyor burada artık :D

Bende renoları beğenmiyorum yaw nedense, eskiden beri ısınamadım bir türlü :D

Kardeş yanında açıklaması var zaten , İngilizcen yoksa bile google translate kullanarak az çok ne demek istediğini anlarsın :D Bu arada evet gözlük veya conta olmadığına göre bayanların kullandığı "tight fitting constrictive clothing" sınıfına giren birşey :D Güvenliğiniz için çıkarın diyor araca bindiğinizde ;)

hazırlıktan kalma ingilizcem varda, bilmediğin kelimelerden dolayı tam cümleyi çıkaramamıştım. googleın çakma çevirisiyle kafamı daha çok karıştırmaktansa sana sormayı tercih ettim:D

Yani madem bana sormayı tercih ettin açıklayım, sen kaşındın :D; "bu gördüğün araç sıradan bir opel değil turbo var bunda boru mu diyor, gaza yüklenildiğinde öyle bir hızlanır öyle bir ivmelenir ki nefes alamazsın, soluğun kesilir. Bunun için bayanların üzerine giydikleri sıkı streçli giysileri veya sütyen jartiyer vb giysileri kendi güvenlikleri için (ama araç sürücüsünün güvenliğini riske atarak:) )çıkarmaları tavsiye olunur diyor ;)

selamunaleyküm arkadaşlar. vectra c lere borbet jant takanınız oldumu. resimde bulamadım fikri olan varmı. birde biraz alçaltmak istiyorum aracı hangı marka yay daha uyumlu bızım araclarımıza şimdiden teşekkürler

Geri