V E C T R A C ' Ler Buraya

selamunaleyküm arkadaşlar. vectra c lere borbet jant takanınız oldumu. resimde bulamadım fikri olan varmı. birde biraz alçaltmak istiyorum aracı hangı marka yay daha uyumlu bızım araclarımıza şimdiden teşekkürler

oooooooo borbet benim alanım bilader.. bak borbette önemli olan nokta ofset.. ben olsam borbet takmam borbet gibi ofsetli bbs'ler geldi yeni takarsan tek olursun..

post-20017-1233434698.jpg

borbet çok kapalı yakışmaz biz taktık olmadı serkan abinin arabasına.. ben olsam bunun bi ton rengi var siyahı altını karışık sonra kırmızı bile var.. arabayı düşürmek için 60/40 lık Vogtland yay kullan daş gibi olur araba.. :cool:

oooooooo borbet benim alanım bilader.. bak borbette önemli olan nokta ofset.. ben olsam borbet takmam borbet gibi ofsetli bbs'ler geldi yeni takarsan tek olursun..

post-20017-1233434698.jpg

borbet çok kapalı yakışmaz biz taktık olmadı serkan abinin arabasına.. ben olsam bunun bi ton rengi var siyahı altını karışık sonra kırmızı bile var.. arabayı düşürmek için 60/40 lık Vogtland yay kullan daş gibi olur araba.. :cool:

Heya borbette taktık BBS de taktık. Önce öne borbet arkaya BBS takıp baktık, olmadı. Sağlı sollu değiştirdik baktık yine karar veremedik. Sonra OPC Snowflake taktık borbeti söktük BBS kaldı. Uzun sök taklar sonunda hiçbirini beğenmedik bırak dağınık kalsın dedik üstündekilerle kullanmaya karar verdik. Yinede karar senin :D

Heya borbette taktık BBS de taktık. Önce öne borbet arkaya BBS takıp baktık, olmadı. Sağlı sollu değiştirdik baktık yine karar veremedik. Sonra OPC Snowflake taktık borbeti söktük BBS kaldı. Uzun sök taklar sonunda hiçbirini beğenmedik bırak dağınık kalsın dedik üstündekilerle kullanmaya karar verdik. Yinede karar senin :D

Ben Deniz Seki'nin sesini beğenmem ama dolgun fiziğine karşı zaafım var..

önerin için sağol bilader. cekilmiş resmi varmıydı borbetli bbsli arabanın ustunde

yok ama senin için dolu gövdeli jantı olan bir vectra var araştırayımda bulursam buraya eklerim..

ahanda buldum bizim salih abinin arabası

foto003ir2.jpg

heyyyyyyt077dz2.jpg

heyyyyyyt010.jpg

kopyasfoto004wj7.jpg

heyyyyyyt081lb8.jpg

Heh işte burdan bak bilader.. Borbetten ziyade böyle birşey daha iyi gibi..

Son düzenleme:
Geri