V E C T R A C ' Ler Buraya

Yapılabilir tabi..Benim gittiğim usta bir enjektör temizleyici ilaç verdi onu kullandı..İlacı döktükten sonra 20 km kadar benzinde kullanmak gerekiyormuş..Şimdi titreme / stop eder gibi olma / rolanti ayarsızlığı gibi şeyler çözüme kavuştu..Bence dene derim...40binde 50 binde bir yap dedi..Yalnız biraz pahalı ilaç 48 tl idi..

İlacı benzinde mi kullandın gazda mı? Benim gaz enjektörlerini temizlemem lazım. Öyle olsa benzinde sıkıntı olurdu.

Gaz için LPG deposuna basılıyor benzin içinde depoya dökülüyor. Bu şekilde değil mi kullanımı?

Evet söylediğin doğru..Yakıtla birlikte kullanılıyor..Gaz kelebeğini de temizlet derim..Onun da faydası oluyor..Yine onu da kendin yapabilirsin..

Gaz kelebeğini kendim temizledim. Şu enjektör temizleme işini deneyelim bakalım. Yakıtı PO'dan alınca sorun düzeldi ama yinede temizliklerini yapalım baş ağrıtmasın. İkinci el arabada bişeyi bilemiyosun :)

Denk geldin mi bilmiyorum ama forumda şöyle bir konum var;

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=77288

19_640x480.jpg

100_5077.jpg

ledd.jpg

Vectraya yapma fikri var ama şimdilik sadece fikir :) Gündüz farlarını seviyorum sadece çok çakma durmasın yeter.

Bence yap derim..Ben de kullanıyorum, çok güzel duruyor..Özellikle seyir halindeyken önümdeki aracın sürücüsü dikiz aynasından beni görmesiyle yol vermesi bir oluyor ;) araca katkısı var..

Serdar iç aydınlatmayı komple beyaz yapsak diyorum. Sağlıklı olur mu acaba :) hastayım şu beyaz göstergelere :)

Geri