V E C T R A C ' Ler Buraya

Vallahi olur hacım :), sonuçta araba senin fikir senin..Ama bence değiştireceksen tüm aydınlatmaları değiştirmen gerekir..Yani km saati sarı, yol bilgisayarı beyaz olursa ya da iç aydınlatmalar beyaz olup klima ve radyo aydınlatmaları sarı bırakılırsa sırıtır gibi geliyor..Aracın içini tümden beyaz renkli aydınlatmaya çevirmek zor ve maliyetli olabilir ama oldun mu da tam olur :rock bana sorarsan sarıya yönel

Bu arada konunu da inceledim, gayet iyi bir çalışma yapmışsın..Benzerini mesela 3 er ledlisini vectra c için de uygulayabilirsin çok rahat diye düşünüyorum..Ayrıca corsa da kullandığın o ledlerle bir abi vectra c için tamponunu delerek hemen sislerin hizasının üst tarafına montajlamıştı..Bence güzel olmuştu..Fazla uğraş istemeyen ve maliyeti de düşük bir uygulama...

Sarıya yönel derken :) Ben olmuşken komple beyaz olsun diyorum. Kendimiz yapalım diyorum :)

Sarıya yönel derken :) Ben olmuşken komple beyaz olsun diyorum. Kendimiz yapalım diyorum :)

Yani maliyetli ve uğraştırıcı olabilir diye dedim ;) ..Çünkü kontrol paneli,far anahtarı,aynada bulunan ve vitesi aydınlatan ledler çok tutar gibime geliyor, radyo ve klima ünitelerindekiler,küllükteki falan özel led bunlar..smd tarzı ve mili amperle iş görüyor..

işte sıkıntı da o. birde ben Niğdedeym burda led bulmak de ölüm :)

Gideri var :) bence olur..Düşündüğüm şey ise belki şerit ledteki ledleri tek tek çıkarsan ve atıyorum göstergelerdeki lambalar yerine lehimlesen randımanlı çalışmaz mı ki?Eğer öyle olursa 20 tl gibi bir harcamaya bu problemi çözersin gibime geliyor..

Söküp bakmadan bişey diyemeyiz. Ayrıca bütün değişilecek yerlerin sökülüp bakılması lazım. Neye ihtiyacımız olacağın görebilmek açısından.

Geri