V E C T R A C ' Ler Buraya

Küçücük ledler olacak. İnce işçilik ister. Daha önce bu parçaların hiçbirini sökmedim. Sadece klima göstergesini söktüm gecen tuşunu tamir için. Düşündürücü kısım çok ama imkansız değil :) ucundan bi başlansa devamı gelir illa ki

Evet işte, asıl mesele o hassas işçilik..Sen o spreyi nereden temin etmiştin?İnternetten mi aldın?Yalnız paylaştığın videodaki ledler insigniaya evrimin son halkası gibi olmuş :D

insigniaya evrimin son halkası :) iyiymiş bu :)
Spreyi koçtaştan aldım wd40 yağlayıcı ve temizleyici özelliği var. Bunun yerine sen direk balata spreyi tarzında sadece temizleyici ürün alırsan daha sağlıklı olabilir. Hız sabitleyici, yol bilgisayarı tuşlarına da sıkmak gerek zor basıyor.

insigniaya evrimin son halkası :) iyiymiş bu :)
Spreyi koçtaştan aldım wd40 yağlayıcı ve temizleyici özelliği var. Bunun yerine sen direk balata spreyi tarzında sadece temizleyici ürün alırsan daha sağlıklı olabilir. Hız sabitleyici, yol bilgisayarı tuşlarına da sıkmak gerek zor basıyor.

Aynen Fevzi, hız sabitleyici, klima paneli ve zaman zaman da cam açma modülleri takılma yapıyor..Dediğin gibi alayım bir tane..

wd40 alma kontak spreyi al. doğru bak bizde de cam açma bagaj açma tuşu basmıyor bazen. Kontak spreyi alıyım daha sağlam olsun.

Bu da güzelmiş..Bgn bir bakayım koçtaşa falan..Çok güzel ve verimli bir şey..

Bizim koçtaşımız bile yok :) denk geldiğinde bende kontak spreyi alacağım. Bahsettiğimiz sorunları kontak spreyi ile gidermek en doğrusu. wd40 yağlı olduğu için ilerde aynı sorunu daha cabuk tekrardan çıkarması muhtemel. Forumlarda dolanırken de hız sabitleyiciye wd40 sıkan birisinin ileri zamanlarda tuşa basınca yapışmaya başladığını okumuştum.

Bu arada aracın sağ ön kapısı kapanıp açılırken çıt diye ses geliyor. Kilip kısmından değil. Kapının gövdeye bağlı olduğu kısımdan gelen bir ses. Kapının içine doğru giren menteşe var ya ordan geliyor sanırım. Buna ne yapmak gerek bir bilgin var mı?

Bugün itibariyle aldım, kullandım söylediğine paralel bir ilaç Fevzi..Vallaha memnun da kaldım..Senin w40 tan da vardı ama 300 ml i 17,89 idi..Ben de başka bir 300 ml ilacı 5,90 tl ye aldım..Zaten daha fazla da vermezdim belki çok kaliteli bir marka değil ama iş gördü..Neme karşı korur, paslanmayı önler,koruma ve yağlama sağlar diyordu..Adı crc 5-56 EU üretimi..Şimdi durumları düzeldi..

Kapı içlerine de ses izolasyon ve kaliteleştirici sünger döşedim..Standartından daha kaliteli ve baslı ses alıyorum..Bu his değil farkedilebilir fark..Geçen yaz almıştım süngerleri, mevsimler dolayısıyla kalmıştı..İlgilenenler olursa firex sünger diye geçiyor..

O dediğin şey bugün oldu Fevzi..Bu ilaçtan kapıların menteşelerine de sıkayım dedim, kapıyı her açtığımda ve kapadığımda, dirseklere temas olduğu an kırt kırt ses geliyor..Daha kalın bir gres yağı ile belki kaybedebilirz..

Geri