Aracımda bagaj içi lambası çalışmıyordu. Lambasının yandığını tahmin etmiştim ama söktüğümde orada hiç lamba olmadığını farkettim. Elektrikçiye götürdüğümde bana söylediği şey "burada hiç lamba yok, bu enteresan, bu lamba hiç yanmıyor olabilir dedi ki yeni ampülü taktığımızda hakikaten de çalışmadığını gördük. Biraz kurcaladığımızda ise lambanın nadiren de olsa yandığını ama çoğu zaman yanmadığını gördük.
Bu ampül başka bir soruna yol açtığı için, elektrik devresinde bir yeri engellediği için takılmamış olabilir dedi ustam... Ve hakikaten bağlantılı mıdır bilemiyorum ama artık ön ve arka park sensörlerim çalışmıyor. Geri vitese aldığımda düğme aktif oluyor ve ses geliyor ama sensörler tepki vermiyor...
Bu ampül başka bir soruna yol açtığı için, elektrik devresinde bir yeri engellediği için takılmamış olabilir dedi ustam... Ve hakikaten bağlantılı mıdır bilemiyorum ama artık ön ve arka park sensörlerim çalışmıyor. Geri vitese aldığımda düğme aktif oluyor ve ses geliyor ama sensörler tepki vermiyor...