Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vaaayyy volkan yine projeler basladi ramazan da cok sessizdin demekki firtina oncesi sessizlikmis farlar cok guzel olmus gule gule kullan ayrica cam ustu spoileri de halletmissin
on panjur da gelince araba super olcak volkan dis gorunus bitince neler dusunuyosun? bende bayram sonrasi komple egsoz yapip katalitigi iptal etcem ama ses cikmasin diye son susturucular orjinal kalsin istiyorum. bazilari susturucu degismezse bi faydasi olmaz diyo bazilari faydasi olur ama susturucu da degisirse daha cok faydasi olur diyo bakalim once bi borulari yapalim dyno sonucuna gore belki susturucu da degistirebilirim. ama bana cok sessiz bi susturucu lazim yani orjinali kadar ses cikaran bisey istiyorum
beyaz kadran guzel olur volkan bende dusunebilirim. ben tavan dosemesini siyah yapmak istiyorum ama ic aydinlatma dugmelerinin oldugu bolumu nasil siyah yapicam onu bilmiyorum. bi de saglam olur mu acaba yolda giderken ses yapar mi?