V E C T R A C ' Ler Buraya

herkes eklemiş bende ekleyim bari
bayideyken çekmiştim:cry:

46676_150171278343874_100000530090734_338335_1450216_n.jpg

Fotonun solunda. Kromajlı kapı açma kolunun bulunduğu kısımı diyorum neden açık renk değil de koyu gri yapıyorlarsa. Çıtanın altı komple açık renk olsa çok hoş olurdu.

Serkan abi aman cayenne alma sen, kayma tehlikesi yonunden :D:D
abi kisa bir sure kapaninca boyle guzel fotolar ekliyosan, biraz daha kapansa roll videolari gelirdi :D:D kapattim o zaman konuyu :)

kapatmadan bunu koyuyim :)

Bild_244.jpg

güzel :good:ama araç içini de göstersen..:) bu arada esp tuşu sedanlar da elektronik arka perde olunca iptal mi oluyo..:eek:

bende var ebaydan aldım vectra c den çıkma tc tuşu ama bizde otomatikmiş öyle manuel devreden çıkmıyormuş tuşda elimde kaldı öyle :D

Tc-Esp tuşu sadece GTS lere mahsus devre dışı bırakılıp tekrar devreye sokulabilir. bazı modellerde 60 km hızı geçinde (devre dışı bırakılan esp-tc) kendiliğinden otomatikmen devreye girer.

Tc-Esp tuşu sadece GTS lere mahsus devre dışı bırakılıp tekrar devreye sokulabilir. bazı modellerde 60 km hızı geçinde (devre dışı bırakılan esp-tc) kendiliğinden otomatikmen devreye girer.

Evet zaten 60km ye kadar devre dışı bıraktın bıraktın, sonra çalışmıyor buton, yani devre dışı bırakamıyorsun. Bende kendiliğinden devreye girme olayı yok sanırım, hiç rastlamadım..

Serkan abi aman cayenne alma sen, kayma tehlikesi yonunden :D:D
abi kisa bir sure kapaninca boyle guzel fotolar ekliyosan, biraz daha kapansa roll videolari gelirdi :D:D kapattim o zaman konuyu :)

kapatmadan bunu koyuyim :)

Cayenne ler daha mı iyi kayıyor :D Zaten alamayız gerçi, 2 liraya yakın yakıt tüketimi var sanırsam. Aldımı Cayenne GTS almak lazım ;) olmadı Turbo S'de işimizi görür :D

kolay gelsin..:D peki vectra c lerde 175 beygirlik Z 20 NET den farklı 2.0 turbo motor var mı..:confused: mesela 2.8 motorun 230-250-280 lik versiyonları var..

kolay gelsin..:D peki vectra c lerde 175 beygirlik Z 20 NET den farklı 2.0 turbo motor var mı..:confused: mesela 2.8 motorun 230-250-280 lik versiyonları var..

Malesef kalmadı :D Keşke Astra H OPC nin 2.0lt 235 hp lik Z20LEH motorunun farklı üst stage'leri Vectra OPC'de veya 2.0T motorlarda kullanılsaydı da 2.8 olmasaydı :( 2.8 olunca işler değişiyor. OPC Vectra yalan oluyor...

Malesef kalmadı :D Keşke Astra H OPC nin 2.0lt 235 hp lik Z20LEH motorunun farklı üst stage'leri Vectra OPC'de veya 2.0T motorlarda kullanılsaydı da 2.8 olmasaydı :( 2.8 olunca işler değişiyor. OPC Vectra yalan oluyor...

aynen insignia da 220 lik 2.0 hem de 4x4 iyi bir alternatif.. vectrada da 200lük Z20LER kullanılabilirdi..

aynen insignia da 220 lik 2.0 hem de 4x4 iyi bir alternatif.. vectrada da 200lük Z20LER kullanılabilirdi..

Güzel tesbit, zaten ileride alınabilecek tek opel 4x4 ve full Insignia 2.0 Turbo benim için :rolleyes:

Geri